Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Tag Tournament 2 Duyurusundan Ayrıntılar


 
     Tekken serisi hiç kuşkusuz tüm zamanların en iyi dövüş oyunları arasında sayılmalı. Son dönemlerde bir çok dövüş oyunu gibi Tekken de hayranlarını eskisi kadar memnun edemese de serinin her yeni oyunu büyük bir merakla bekleniyor.
 
     Tokyo Game Show'da açıklanan Tekken Tag Tournament 2 ile dövüş oyunu severler yine büyük beklenti içine girdi. Yayınlanan ilk video da bu heyecanı arttırmaya yetti. Bu videodan yola çıkarak yeni oyunun özelliklerine bakalım.
 
      Tag Tournament 2, ilk Tag oyunuyla benzer bir kontrol mekanizmasına sahip. Yani 5 aksiyon tuşu ve 1 de yönlendirme çubuğu kullanacağız. Kırılan duvarlar ve zemin yine oyunda bulunuyor.  Doğal olarak oyunda yeni mekanikler ve bölümler de görebileceğiz.
 
      Yaratacağımız takıma göre özel ataklar yapma şansımız olacak Örneğin Jin ve Asuka gibi karakterleri seçerek bunu başarabiliriz.
 
       Oyunun ilk videosu sinematiklerden değil, tamamen oyun içi görüntülerden oluşuyor. Tekken 6'nın grafik motoru aynı anda 4 karaktere izin verecek şekilde geliştirildiği gibi karakter tasarımları da Tag Tournament'in yapısına göre değiştirilmiş.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tekken tekken tag tournament 2 tekken tag tournament namco bandai ps3 xbox 360
Tifa Lockheart, DD: Final Fantasy İçin Onaylandı Limbo, Summer of Arcade'in En Çok Satanı Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Tag Tournament 2
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız