Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Tag 2'deki Yeni Karakterin Adı JayCee mi?

Aslında onun ne kadar iyi dövüştüğü bizimiçin en önemli şey

    Japonların Kanji adlı şekil yazıları dışında 2 de alfabeleri bulunuyor. Bu alfabelerin isimleri ise Hiragana ve Katana. Hiragana Japonca sözcükleri yazmak için kullanılıyor, çünkü Çin kökenli şekil yazısı Kanji Japonca'daki her kelimeyi yazmaya yeterli olmayabiliyor. Ayrıca Kanji'sini bilmediğiniz şeyleri Hiragana denilen alfabeyi kullanarak yazabilirsiniz.
 
    Katakana ise Japonca'ya giren yabancı sözcükleri yazmak için kullanılıyor. Örneğin Street Fighter 4'ü Japonlar kendi dillerine göre "sutoriito faitaa foo" diye okuyor. Ayrıca bu ismi katakana alfabesini kullanarak yazıyorlar.
 
    Bizim kullandığımız Latin alfabesinden farklı olması nedeniyle bazı karışıklıklara da neden olan Japon yazı sistemi nedeniyle Tekken Tag Tournament 2'deki yeni karakterimizin adı da kesinleşmedi.
 
    Katakana yazıma göre JC ya da JayCee (çünkü katakana okunuşa göre yazılıyor) olarak yazılabilen bu isimlerden hangisi yeni dövüşçümüzün adı. Yoksa J ve C harfleri bir ad ve soyadın kısaltması mı? Bu karakterimizin adı Julia gibi bir şey de olabilir.
 
    Namco Bandai'den bir açıklama gelene kadar bu belirsizlik sürecek gibi görünüyor. Yine de oyunun çıkmasına henüz uzun süre var. Biz şimdilik Famitsu'dan yayınlanan aşağıdaki yeni taramaya bakalım. Dergi taramasının kalitesinin oldukça düşük olduğunu da belirtelim.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
tekken tekken tag tournament 2 tekken tag tournament namco bandai ps3 xbox 360
Way of the Samurai 4 Ekran Görüntüleri Mass Effect 2 PSN'den de Satılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

13.1.2011 14:06:55

0
Şimdi biri yırtık şeyden çıkar gibi bu haberide ordan burdan alıntı yapmışsınız.Katakana ben biliyorum okuduğunu gibi yazılmıyor.Japon kültüründe .Katakana yazıldığı gibi okunur bikerem dermiş...2. paragraf'da ki cümlenin 3. kelimesi bitişik olucak :D herkes Türkçe ögretmeni olmuş ,MSN'de burda söledikleri gibi Türkçeyi düzgün mü kullanıyorlar acaba...hiç sanmıyorum Haber'de Tekkene yani katılan dövüşcü JC;King ve Armor King yaptığı hareketleri daha esnek yapıcak gibi vucut dilini iyi kullanıyormuş oyyyy

Queen Hentai

13.1.2011 12:28:40

0
1-2 ay içinde bu karakterin ismi kesinleşir bence. Asıl nasıl dövüştüğü önemli. Gelen videolar da zaten belli olacak bu da. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Tag Tournament 2
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız