Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken Revolution Neden Xbox 360'a Gelmedi?


    Namco Bandai kısa bir süre önce Playstation 3'e özel olarak Tekken Revolution'ı duyurmuştu. Bu oyun free-to-play ödeme sistemi ve geniş karakter özelleştirme seçenekleriyle dikkat çekiyordu.
 
    Serinin başındaki isim Katsuhiro Harada'nın açıklamasına göre Tekken Revolution'ın Xbox 360'a gelmemesinin sebebi Microsoft'un free-to-play sistemi konsoluna tam olarak entegre edememesi. Geçen yıl Microsoft ile bu oyun hakkında konuştuğunu, ama sonuç alamadığını söyleyen Harada, suçu bir bakıma Microsoft'a buldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tekken Revolution Tekken Dövüş PSN Arcade F2P
Lightning Returns: FF XIII, PC'ye mi Geliyor? EA Sports UFC'den Kısa Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.1.2014 00:59:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: G|mR.seRGen Konsollar'a sıçramasını istemiyorum ama buralara getirende bizle korsan yazılıma destek vererek başardık tabi firmalara istediği gelirleri elde edemeyince Günümüzde F2P yani oyunları %100 ücretsiz online olsun oynayarak sadece oyunda bazı şeyler alarak oyunda ilerleme diyebiliriz herhalde bu sistemi beğenmiyorum ülkemizde ekmeğini yiyen firmalardan biridir JoyGame fakat bu sistem Konsollarada sıçradı kötü gerçekten ben böyle olmasını istemezdim ama tabi gine bizim elimizde oyuncular F2P sistemine karşı çıkarlarsa konsollarda kalkar farkli bir bakış açısı buda :)
Oyunun paralı olup da milletin korsan indirmesindense F2P olup oyun içi para verilmesi daha mantıklı. Korsan morsan işlemez ;);)

Dinosaurborn

19.6.2013 00:56:46

0
pek umutlu değildim bu oyundan bi bakayım diye öylesine indirdim ve şok oldum! bir Tekken hastası olarak oha diyorum bu kadar kaliteli bir oyun nasıl f2p olur. online oynaması çok zevkli ve sorunsuz. isterseniz single oynamada şansınız var. kaçırmayın bence kesinlikle tavsiye ediyorum.

senseman62

10.6.2013 18:28:24

0
bu ms de ne kolpa şirket ya

G|mR.seRGen

10.6.2013 17:05:38

0
Konsollar'a sıçramasını istemiyorum ama buralara getirende bizle korsan yazılıma destek vererek başardık tabi firmalara istediği gelirleri elde edemeyince Günümüzde F2P yani oyunları %100 ücretsiz online olsun oynayarak sadece oyunda bazı şeyler alarak oyunda ilerleme diyebiliriz herhalde bu sistemi beğenmiyorum ülkemizde ekmeğini yiyen firmalardan biridir JoyGame fakat bu sistem Konsollarada sıçradı kötü gerçekten ben böyle olmasını istemezdim ama tabi gine bizim elimizde oyuncular F2P sistemine karşı çıkarlarsa konsollarda kalkar farkli bir bakış açısı buda :)

BSC Misafiri

10.6.2013 13:48:07

0
f2p nedir

Tokuchi Toua

10.6.2013 09:59:43

+5
Xbox 360 da f2p saçma olur çünkü zaten online oynamak için para vermen gerekiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Revolution
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız