Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Steve Fox Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için oynanabilir karakter Steve Fox'u aksiyon içinde gösteren yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyun yakında çıkış yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Tamamen yeniden tasarlanmış karakter görselleriyle beraber sıfırdan geliştirilen oldukça detaylı modeller ve yüksek kaliteli grafikler ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Tekken 8  kendine has dövüşlerini sunmayı istiyor. Yeni nesil donanımların sınırlarını zorlayacak türden bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda  hayat dolu mekanlar ve parçalanabilir arenalar yer alıyor.
 
Arcade Quest isimli yeni tek oyunculu modda kendine has karakterini oluşturabiliyor ve Tekken'deki yeni hayatında maceraya çıkabiliyorsun. Tekken 8'de birçok arcade alanında çeşitli rakiplerle dövüşürken açığa çıkan hikayeyi de deneyimleyebiliyorsun. Oyunda temel hareketlerde ve iş bitirici yeteneklerde ustalaşmak ise tamamen sizin işiniz. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
PlayStation Plus Aralık Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 2000 TL Değerinde! Sam & Max: The Devil’s Playhouse Remastered Ertelendi: İşte Yeni Tarih

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız