Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Shaheen Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, Tekken 8 için oynanabilir karakter Shaheen'i aksiyon içinde gösteren yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Oynanış kısmı içerisinde karakter tasarımı, oynanış mekaniği ve daha fazlası yer alıyor.
 
Tekken 8 en iyi dövüş deneyimini sunmayı hedefliyor 
 
 
 
Yeniden tasarlanmış içeriği ve karakter görselleri ile beraber Tekken serisinin en yeni oyunu Tekken 8 içerisinde detaylı modeller ve yüksek kaliteli grafiklerin yer alacağı belirtiliyor. Seri içerisinde bildiğiniz üzere her karakterin kendine özgü dövüş mekanikleri, tasarımları ve ağırlıkları bulunuyor. Her bir karakterin ise arka plan hikayesi karşımıza çıkıyor.
 
Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkış yapacak. PlayStation 5 için 14 Aralık 2023'te, Xbox Series ve PC için ise 21 Aralık'ta bir demo sürüm yayınlanacak. 
 
Karakter fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Lords Mobile & Dreamworks İş Birliği ile Shrek Athena Krallıkları’nı Ziyaret Ediyor PlayStation 5 Satışları 50 Milyonu Aştı

BSC Misafiri

21.12.2023 16:54:03

0
Böyle devam et, bildiğin 7 nin cilalanmış hali, hiç yeni nesil gibi durmuyo, hayaller çöp oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız