Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Paul Phoenix oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Bandai Namco, Tekken 8 için daha önce yayınladığı karakter oynanış fragmanlarına bir yenisini daha ekledi. Yeni oynanış fragmanı Paul Phoenix karakterinin oyun içi animasyonlarını, dövüş mekaniğini ve daha fazlasını bizlere sunuyor.
 
Tekken 8 şu anda geliştirilme aşamasında
 
 
 
Tekken 8 şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için çıkış yapması planlanıyor. Dövüş aksiyon oyununun çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Tekken serisinin yeni oyunu birçok geliştirmeyle beraber bizlerin karşısına çıkmayı bekliyor. Oyun içerisinde ilgi çekici grafikler, sanat tarzı ve yeni dövüş mekanikleri yer alıyor. Tekken 8 bizlere tatmin edici bir dövüş aksiyon deneyimini sunmayı hedefliyor.
 
Tekken 8 - Paul Phoenix oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
The Outlast Trials'ın çıkış tarihi açıklandı: Erken erişim olarak geliyor The Super Mario Bros. filmi için son fragman yayınlandı

mehmetalpertr

11.3.2023 23:59:53

0
daha önce de söylemiştim. nasıl yapmışlarsa artık, patlama parlama efektlerinden karakterlerin ne yaptığı anlaşılmıyor bile. rezalet görünüyor şu haliyle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız