Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Ling Xiaoyu oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Bandai Namco, Tekken serisinin en yeni oyununda yer alacak karakter Ling Xiaoyu için  yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu oynanış fragmanı içerisinde karakterin nasıl bir yapıya sahip olacağı, hangi animasyonlarla karşımıza çıkacağı, dövüş tekniklerinin ne olacağı ve daha fazlasının yanıtı yer alıyor.
 
Tekken 8 için oynanış fragmanları yayınlanmaya devam ediyor
 
 
 
Kısa aralıklarla yayınlanmaya devam eden karakter oynanış fragmanları ile Tekken 8'in tüm karakter kadrosu ortaya çıkıyor. Önceki serilerde yer alan tüm karakterler bu yeni oyunda da yer alıyor ve bunların üstünde ustalaşmak da tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Geçtiğimiz süreçte oyun için birçok karakter oynanış fragmanı yayınlandı ve bu karakterler arasında Paul Phoenix, Jin Kazama, Nina Williams, Kazuya Mishima, King, Lars Alexandersson, Jun Kazama ve daha fazlası bulunuyor.
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Tekken 8 - Ling Xiaoyu oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon pc Tekken 8
Nisan ayının son haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 2023 Ori and the Blind Forest benzeri Death or Treat, 5 Mayıs'ta geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız