Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Leo Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, Tekken 8 için oynanabilir karakter Leo'yu aksiyon içinde gösteren yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragman içerisinde karakter animasyonları, tarzı, arenalar ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Tekken 8 önümüzdeki yılın ilk ayında geliyor
 
 
 
Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. Tamamen yeniden tasarlanmış karakter görsellerini bünyesinde barındıran yeni oyunda sıfırdan geliştirilen oldukça detaylı modeller ve yüksek kaliteli grafikler yer alıyor.
 
TEKKEN'in kendine has dövüşlerine yeni bir ağırlık ve atmosfer katmayı hedefleyen oyunda yeni nesil donanımların sınırları zorlanıyor. Kuvvetli bir sürükleyicilik hissi oluşturmak için ilgi çekici mekanların ve parçalanabilir arenaların olduğundan da söz edebiliyoruz.
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
A Plague Tale Serisinin Yeni Oyunu mu Geliyor? İşte Heyecan Verici İş Birliği South Park: Snow Day için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız