Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Lars Alexandersson oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için Lars Alexandersson karakterini tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Bu oynanış fragmanı içerisinde karakterin tipi, animasyonları, dövüş hareketleri ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Tekken 8 için hala bir çıkış tarihi yok
 
 
 
Bandai Namco Studios tarafından geliştirilen Tekken 8, dövüş türünü genişletmeyi hedefliyor. Bu kapsamda serinin yeni ana oyunu gelişmiş grafiklere ve animasyonlara sahip olarak karşımıza çıkmayı bekliyor. Yeni nesil konsolların gücünden tam olarak yararlanan Tekken 8'de üst düzey bir dövüş deneyimi sunulmak isteniyor.
 
Öte yandan oyun için kısa süreli aralıklarla ikonik karakterlerin oynanış fragmanları yayınlanıyor. Geldiğimiz noktada King, Marshall Law, Paul Phoenix, Jin Kazama, Kazuya Mishima gibi karakterlerin oynanış fragmanları paylaşıldı. Şimdi ise Lars Alexandersson oynanış fragmanı karşımızda.
 
Tekken 8, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Bir çıkış tarihi hala açıklanmadı. 
 
Lars Alexandersson oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon pc Tekken 8
4 farklı EA ve DICE oyunu satıştan kaldırılıyor! Sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Miasma Chronicles'ın çıkış tarihi açıklandı

BSC Misafiri

21.3.2023 23:42:17

0
RGB'li Lars :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız