Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Kuma Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco tarafından oyunculara sunulacak olan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 8 için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunda oynanabilir karakter olarak yer alacak olan Kuma adlı savaşçı aksiyon içerisinde gösteriliyor.
 
Tekken 8 için fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor 
 
 
 
Tekken 8, serinin en iyi ve en yenilikçi oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Beklenen oyunlar arasında bulunan bu yapım, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için 26 Ocak 2024 tarihinde çıkış yapmayı bekliyor. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Bunun dışında, PlayStation 5 için 14 Aralık tarihinde bir demo yayınlandı. Xbox Series ve PC için ise 21 Aralık tarihinde bir demo sürümü kullanıcılara sunuldu. Dolayısıyla bu demo sürümlerini ücretsiz bir şekilde oynayabilir ve oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.
 
Kuma fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Epic Games'te Cursed to Golf Oyununu Ücretsiz Almayı Unutmayın PlayStation Plus Ocak Ayı Oyunları Açıklandı: 3200 TL Değerinde!

BSC Misafiri

30.12.2023 12:54:43

0
Seni umarın kızı kuma ile evlendireceğim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız