Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan Tekken serisinin yeni oyunu Tekken 8 için resmi hikaye fragmanı yayınlandı. Fragman içerisinde sinematik görüntüler akarken, aynı zamanda karakterler arasındaki diyaloglar karşımıza çıktı ve bununla beraber arka planda yer alan hikayeden kesitler ile baş başa kalıyoruz.
 
Tekken 8 için yeni fragmanlar gelmeye devam ediyor 
 
 

Karanlığın uyandığı ve kararlı bir şekilde bu dünyada yer alan Jin Kazama, fragmanın içerisinde ön plana çıkan karakterler arasında yer alıyor. Kazama'nın babası Kazuya Mishima, oğluna sürekli olarak karşı çıkıyor ve aralarında bir çatışma söz konusu. Tüm dünyayı ilgilendiren bir çatışma haline gelen bu çatışma, elbette oyun dünyasına da etki ediyor.

Tekken 8, dövüş deneyimini üst düzeye çıkarmak istiyor. Seride daha önce yer almayan Heat modu ile beraber oyunculara farklı bir deneyim sunmak istiyor. Bu sayede aksiyon ve dövüşlerin dozu daha da yükseğe çıkıyor.
 
Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkacak. PlayStation 5 için şu anda bir demo mevcut ve bu demo Xbox Series ve PC için 21 Aralık'ta yayınlanacak.
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Atomic Heart: Trapped in Limbo Çıkış Tarihi Açıklandı Hideo Kojima, Death Stranding Filmi için Yeni Bir Anlaşmaya Vardı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız