Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tecmo Koei Deniz Aşırı Pazarlara Odaklandı


 
     Japonya pazarı oyuncuların farklı türde oyun istekleri nedeniyle Batı ile büyük farklılıklar içeriyor. Japon firmalar da doğal olarak bu pazara göre oyunlar yapıyor. Japonya'da milyonlar satan oyunların Batı'da yüzüne bakılmadığına veya Modern Warfare 2'nin gibi Batı'da peynir ekmek gibi satılan oyunların Japonya'da pek satmadığına şahit oluyoruz.
 
    Çok nadir olarak bir oyun hem Japonya hem de Batı pazarında büyük ilgi görüyor. Metal Gear Solid, Legend of Zelda gibi oyunlar örnek olarak verilebilir.
 
     Japonya'nın en büyük firmalarından Tecmo Koei ise genellikle kendi ülkesinin pazarına hitap eden bir firma olsa da şimdi Batı pazarına da açılmak istiyor. Bunun için Fatal Inertia ve Prey the Stars'ın geliştiricilerinin içinde bulunduğu Koei Canada adlı stüdyo bile açıldı.
 
     Ayrıca firma Warriors: Legends of Troy ve Quantum Theory ile Batı pazarına hitap edecekler oyunlarla karşımıza çıkacak.
 
     Son dönemlerde Japon firmaların ayakta kalabilmek için Batı pazarına büyük ilgilerinin olduğunu görüyoruz. Square enix'in Eidos'un satın almasının nedeni de bu değil miydi? Tecmo Koei bakalım bu hamlesinde başarılı olacak mı?
 
kaynak     
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tecmo Koei Quantum Theory PS3 Xbox 360 Batı Pazarı
"3DS" İsmi Değişecek Red Dead Redemption'dan Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Theory
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız