Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team17, Astragon'u Satın Aldı

 
 
Yayıncı Team17, geliştirici Astragon Entertainment GmbH'yi 75 milyon € (86 milyon $) karşılığında satın aldığını duyurdu.
 
Aralık 2021 ve 2022'de sona eren mali yıllara ilişkin performans hedeflerine bağlı olarak, nakit olarak 25 milyon Euro'ya (26,8 milyon $) kadar ek bir bedel ödenecek.
 
Astragon, Team17 içinde bağımsız bir bölüm olarak faaliyet gösterecek ve aynı zamanda diğer geliştiricilerle işbirliği yapacak.
 
Satın alma ile Team17, tüketicilere şiddet içermeyen ve işbirlikçi eğlence oyunları sağlamak için unvan tekliflerini genişletmeyi planlıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Team17 Astragon
Final Fantasy 14, 25 Ocak'tan İtibaren Yeniden Satışa Çıkıyor BioShock Yaratıcısı, Sıradaki Oyunun Çıkışa Yakın Açıklanacağını Bildirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lie_coffin

16.1.2022 11:07:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Team 17 de o kadar para varmıydı ya <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/alala.gif" align="middle" border="0" alt="">
muhsabecisi misin? :D çok uzun yıllardır bu sektörde adamlar ve 75 milyon euro nedir ki? çoğu bireyde bunların kat katı var.

Philipp_Plein

15.1.2022 20:31:52

0
Team 17 de o kadar para varmıydı ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız