Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taron Egerton Yeni Wolverine Olabilir

 
Çizgi roman dünyasının en ünlü kahramanlarından olan ve ayrıca beyaz perdede de görmeye alıştığımız Wolverine karakteri yeni oyuncusunu bulmuş olabilir. Uzun yıllardır Wolverine karakteriyle özdeşleşen Hugh Jackman bildiğiniz üzere en son Logan filminde Wolverine karakterine hayat vermişti. Ardından da Wolverine rolünü son kez oynadığını ve bıraktığını açıklamıştı.
 
Hugh Jackman'ın bu açıklamasından sonra Wolverine severler oldukça üzülmüştü ve bu rolde bundan sonra kimi izleyeceklerini merakla bekliyorlardı. Taron Egerton ise bu rol için en çok konuşulan isimlerdendi. Taron Egerton'ı daha önce Kingsman filmi ve Elton John'un hayatının anlatıldığı Rocketman filminde Elton John karakterini oynarken görmüştük.
 
Targen Egerton bu dedikoduların ardından yaptığı açıklamayla rolü istediğini açıkça belirtti. Bu olaylar hakkında söylediklerini aşağıda bulabilirsiniz. 
 
"Marvel'ı seviyorum, filmleri seviyorum ve forma girmem için karşıma çıkan her bahanesini seviyorum. Wolverine rolü hakkında çıkan dedikodular gerçekçi olsun olmasın, Marvel evreninin bir parçası olmayı çok isterim."
 
Umarız yakın zamanda Wolverine rolü için resmi bir açıklama duyarız ve hepimiz mutlu oluruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Variety wolverine taron egerton yeni wolverine kim oynayacak marvel
Nintendo Switch için Dragon Quest XI S Demo, Süper Shypox, Dragon Quest X Dünyası ve Daha Fazlası Stree Figther 5 Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.8.2019 16:35:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kurt adamida kaybettik ! Witcher dizisindeki Geralt aktor secimi gibi hatali bir secim olursa kriz gecirtir adama. sarı wolverin mi olur kafalar kafalar.
Gene iyi hocam.. Asyalı bir siyahi de olma şansı olabilirdi.. İyi açıdan düşünmek gerek..

BSC Misafiri

4.8.2019 16:29:35

0
Kurt adamida kaybettik ! Witcher dizisindeki Geralt aktor secimi gibi hatali bir secim olursa kriz gecirtir adama. sarı wolverin mi olur kafalar kafalar.

v. Persie

4.8.2019 11:45:44

0
Beni ise alin bundan daha iyi ceviri yaparim.

BSC Misafiri

3.8.2019 15:55:20

+1
Aga çizgi roman okurken bile atık ama bu Hugh Jackman değil diyorum :D Herife öyle bi yapıştı ki şu rol.. Kimi getirseler ondan sonra sırıtır nasıl olsa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız