Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tarantino'nun Star Trek Filmini Yönetmeyeceği Kesinleşti

 
Son zamanların başarılı yönetmenlerinden biri olan Quentin Tarantino'nun Star Trek filmini yönetmeyeceği kesinleşti.
 
Geçtiğimiz yıllarda Star Trek filmini yöneteceğini açıklayan Tarantino, birkaç yıl sonra bu fikrinden vazgeçtiğini ve 10 film yaptıktan sonra emekli olacağını açıklamıştı. Bu olaydan sonra ise yeniden dedikodular çıkmıştı ve Tarantino'nun hala projeden ayrılmadığı açıklanmıştı.
 
Deadline'ın haberine göre Tarantino resmi olarak projeden ayrıldı. Ancak The Revenant senaristi Mark L. Smith'in yazdığı Star Trek senaryosu hala stüdyoda duruyor. yani hala yeni bir yönetmen bulunursa filmi izleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tarantino star trek senarist
Söylentiye Göre Doctor Strange 2'de "Miss America" Rolünü Oynaması İçin Oyuncu Aranıyor The Boys'un 2. Sezonundan Görseller Paylaşıldı

BSC Misafiri

11.8.2020 11:25:39

0
Quentin Tatantino son zamanların değil, belkide "tüm zamanların" en başarılı yönetmeni. Son zamanların yanlış olur çünkü ilk filmi Reservior Dogs 1991 yapımı. ve bu film kült olmuş ödüllü bir filmdir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız