Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Zestiria'nın İlk Videosu Yayınlandı


     Namco Bandai, Tales serisinin yeni oyunu olan ve Playstation 3'e özel olarak geliştirilen Tales of Zestiria'nın ilk videosu yayınlandı. Oyun yine rengarenk grafikleriyle oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor.
 
     Avrupa için de duyurusu yapılan oyunda Slay ve Alicia adlı iki karakteri yönetiyoruz. Slay kılıç kullanan bir savaşçıyken, Alicia ise mızrağı ile düşmanlarına karşı büyük tehdit oluşturan bir prenses. İlk videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tales Namco Tales of Zestria JRPG
Sonic Lost World'un Yoshi's Island Videosu Titanfall'un Stryder Sınıfı için Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Noctis_Strife

21.12.2013 14:26:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: mgsmus Videonun girişindeki reklamın en azından bir ses kısma düğmesi olması gerekmez mi? Reklamın sesi de bayağı yüksek, sesi kısıncaya kadar oda sallandı resmen.
Hopörleden direk kapa reklam bitince açarsın, Türkiye'de böyle, yapcak bir şey yok... Ayrıca oyunu merakla bekliyorum, tüm dünya için duyurulması ayrı güzel oldu.

mgsmus

21.12.2013 12:03:59

0
Videonun girişindeki reklamın en azından bir ses kısma düğmesi olması gerekmez mi? Reklamın sesi de bayağı yüksek, sesi kısıncaya kadar oda sallandı resmen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Zestiria
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız