Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TaleWorlds Entertainment Steam Geliştirici Sayfasını Açtı

 
   Geliştiricisi olduğu Mount & Blade serisiyle tüm dünyada milyonlarca oyuncunun gönlüne taht kuran Ankaralı geliştirici TaleWorlds Entertainment, dünyanın en büyük oyun platformu Steam’de geliştirici sayfasını açtı.

   Oyuncular TaleWorlds’ün Steam geliştirici sayfasını takip ederek stüdyonun geliştirmekte olduğu oyunlar hakkında bilgi alabilecekler. Dileyen oyuncular ilgilerini çeken oyunlarla ilgili haberleri anında almak için geliştiricinin e-postalarına abone de olabilirler.

   Geliştirici sayfasının bir diğer artısı ise stüdyonun farklı türdeki oyunları, indirilebilir içerikleri, çok satan veya yeni çıkan oyunları gibi pek çok bilgiyi tek bir sayfada görme imkânı sunması. Böylece TaleWorlds’ün hayranları bir bakışta stüdyonun en güncel çalışmalarını görebilecekleri gibi gözden kaçırdıkları veya daha önce denemedikleri oyunları da bu sayfada bulabilecekler.

   Firmanın geliştirici sayfasını takip etmenin bir diğer avantajı ise oyunlar hakkındaki indirimlerden anında haberdar olma şansı. Geliştirici sayfasındaki “İndirimler” sekmesi altında stüdyonun o anda sunduğu tüm indirimleri görmek mümkün. Ayrıca oyuncular takip ettikleri stüdyolarla ilgili güncellemeleri ve indirimleri Steam ana sayfasında da daha sık görecekler.

   Başta çıkışı merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord olmak üzere TaleWorlds’ün tüm oyunları hakkında en yeni bilgileri yakından takip etmek ve oyunlar hakkında yeni içerikleri ve indirim haberlerini öğrenmek için firmanın geliştirici sayfasına buradan abone olmayı unutmayın.

   TaleWorlds Steam Geliştirici Sayfası:
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Cloud9, ELEAGUE Premier Turnuvası İçin 2 Oyuncu Transfer Etti Konami Hayran Yapımı P.T. Portunu Kaldırttı Ancak Geliştiricisine Stajyerlik Teklif Etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SpazJR61

21.7.2018 18:58:36

0
sanırım yeni bir duke nukem forever vakası göreceğiz

TheStarBox

21.7.2018 02:14:01

0
Hay yapacağınız oyuna!! 5 senedir bekliyorum. Beklemekten vazgeçtim artık.

Uchigatana

18.7.2018 13:29:27

0
Övüp övüp yine Prepare to Korsan Edition yapmayız umarım.

xAdli

18.7.2018 12:34:21

0
Mümkün olduğu kadar bu oyunu unutmak istiyorum. Çıktığında hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız