Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Takım Tabanlı Aksiyon Oyunu Exoprimal için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Capcom, dinozor temalı takım tabanlı aksiyon oyunu Exoprimal için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bunun yanı sıra Steam üzerinden PC için 11 Temmuz, 25 Temmuz ve 7 Ağustos tarihlerinde kapalı bir ağ testinin yapılacağını duyurdu. Kayıtlar şu anda mevcut.
 
Oynanış fragmanında beş Exofighter'dan oluşan iki manganın Leviathan adlı bir yapay zeka tarafından verilen görevleri tamamlamak için yarıştığı ana oyun modu Dino Survival'ı öne çıkarıyor.
 
Yıl 2040 ve gezegen büyük bir krizin eşiğinde. Dinozorlar ortaya çıkıyor ve dünyanın dört bir yanındaki şehirlere atık bırakıyor. Tarihin en ölümcül yaratıkları tarafından tehdit edilen dünya, yardım için güçlü Aibius Corporation'a ve onun devrim niteliğindeki teknolojisine sırt dayıyor. Şirketin yeni nesil yapay zekası Leviathan, dinozor salgınlarının nerede olacağını tahmin edebilir ve bölgeye Exofighter'lar yerleştirebilir. Exosuits olarak bilinen son teknoloji mekanize savaş zırhıyla donanmış bu savaşçılar, insanlığın son umudunu temsil ediyor.

Exoprimal, co-op tabanlı çok oyunculu deneyime öncülük ediyor. Oyunun ana modu Dino Survival'da takımlar, beşe beş olarak mücadele ediyor. Maçta diğer takımlardan önce görevleri tamamlamak için yarışıyorsunuz.
 
Exoprimal, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu takım aksiyon Exoprimal
Platform Oyunu Hell Pie 21 Temmuz'da Geliyor 10 Years of Dragon’s Dogma Canlı Yayın Etkinliği 17 Haziran'da Yapılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız