Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two CEO'su, Trump'ın Açıklamalarına "Saygısızca" Dedi

 
Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetçi parti azınlık lideri Kevin McCarthy, Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşen iki toplu katliam ile ilgili olarak video oyunlarını suçlamıştı. Ardından Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump da video oyunları suçlamıştı. Bu açıklamaların ardından Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, Donald Trump'ın açıklamalarını "saygısızca" buldu.
 
Barron'un yaptığı röportajda Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, Hükümet yetkililerini, Amerikan'nın "silah şiddeti" sorununu çözmek için birlikte çalışma konusunda davette bulundu. Zelnick, “Bu anlamsız trajediler yüzünden canımız sıkıldı ve üzüldük” dedi. Strauss Zelnick “Oyunları suçlamak kesinlikle sorumsuzca bir davranıştır. Dahası, mağdurlara ve ailelerine çok büyük saygısızlık ediyor. Gerçek şu ki video oyunlar tüm dünyada oynanıyor ancak nedense bu katliamlar sadece Amerika'da karşımıza çıkıyor. Bu yüzden gerçek sorunları ele almamız gerekiyor." kelimelerini kullandı.
 
Bu konu hakkında sizlerin görüşü nedir, gerçekten merak ediyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot trump oyunlar suçlama
Anthem'in Cataclysm Etkinliği Sonunda Başladı Hades için Big Bad Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.8.2019 16:46:46

0
video oyunlarının etkisi var bence de evet ama sadece öldürme fiilini yumuşatma konusunda bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bu tiplerin silah alıp insan öldürme noktasına gelene kadar çok farklı faktörlerin etkisi var, mesela sosyal medya ve internet

BSC Misafiri

7.8.2019 16:45:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri GTA çıktığında çok oynamıştım, şu anda hapisteyim.
Aynı hücredeyiz arkadaş %1000 haklı. Sakın oynamayın oyun.

RealArek

7.8.2019 13:43:36

0
Adam doğru demiş nerde biri ölse oyun suçlu diyolar.

Guest-CBF2C2786

7.8.2019 13:03:24

0
Gta 5 te trevor ile redneck katliamı yapıldığından haberi var galiba.Oyunun en zevkli yeri.

veterangamer

7.8.2019 12:05:16

+2
Bakkaldan sakız alma rahatlığında silah alınabilen bir ülkede böyle olaylarda hemen oyunları suçla, gerçekten güzel kafaymış..

rick dangerous

7.8.2019 11:37:46

0
Bütün seri katiller erkek, o halde erkekler potansiyel katil demek gibi saçma sapan bir genelleme olmuş. Tüm Dünya'da oyun oynanıyor. Amerika neden kendisini bu kadar özel görüyor anlayabilmiş değilim. Overrated bir ülke zaten benim gözümde.

rambocuk

7.8.2019 10:26:58

0
Bir çok kişi karşı çıkacaktır belli başlı haklı sebepleride var ama tek suçlu amerikanın serbest silah sistemi, silah taşımak tüm dünyada terör suçu sayılmalı, adam diyorki ee ben o zaman kendimi nasıl korucam terörist biri saldırırsa, kardeşim terörist herkesde silah olunca sana füze atacak silah taşımak bunun önüne geçmez, her yerde cinnet geçiren silahını alıp milleti yok edecek, hepimiz defalarca kez katil olmuştuk sinir harbiyle belkide, silah serbest olsa iki grup arasında kavga çıksa taş sopa yumrukla bitecek kavga çatışmaya dönecek ve siz evde otururken okuldan gelen çocuğunuzun bu çatışmalardan gelen kurşunla öldüğünü duyacaksınız, bu yüzden tek suçlu silahı serbest yapmış olan devlettir

Antikaruh

7.8.2019 10:00:40

+1
Bu gün oyun piyasası 780 milyon kişiye tekil olarak hitap ediyor. Mobili de katınca rakam 2 milyarlara ulaşıyor istatistiklere göre. Şu katliamlar ise, şizofreni, kanı bozuk, toplum tarafından dışlanmış, abd nin rezil aile düzeni tarafından köhne mahalle teması ile büyütülmüş psikopatların (çoğu ya babası tarafından tecavüze uğraşmış, ağır şiddet mağduru, ağır psikolojik vakıalar vs) yılda bir yaptıkları şu saldırılar yine "oyun" bağı ile etiketleniyor. Zaman dilimini ve nüfusu ele aldığında milyarda birden daha az bir sayı çıkıyor. La yeter la ! Şereften yoksun herifler. O silah satışlarını engelleyen, o pek güzide sert polisleriniz artık elinde silah olanı kovalasın (ki abd polisi etkilidir gerçekten), cezalar ve yaptırımları ağırlaştırın, denetimi sıkılaştırın, yıllardır bağıra çağıra söylenen ruhsat ve ehliyet kanunu değiştirin (elin delisi bile saniyeler içinde silah satın alabiliyor, bazı bölgelerde alkol almak silah almaktan daha zor) bitti gitti. Ama silah sanayiniz, lobiniz, en büyük gelir kaynaklarınızdan bir tanesi. Yemez değil mi ?

Uncy

7.8.2019 08:32:06

+1
Şu oyun suçlamalarıi ve yasakları ülkemize sıçrayacak diye korkuyorum

TheNewAtilla

7.8.2019 06:41:18

0
Ülkemizde bu durumu hayal edemedim

BSC Misafiri

7.8.2019 04:31:58

+5
GTA çıktığında çok oynamıştım, şu anda hapisteyim.

Lord Phoenix

7.8.2019 01:56:00

+9
Şahsen çok doğru demiş
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız