Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take2 CEO'su Mafia 3 - GTA V Karşılaştırmalarından Rahatsız

Mafia 3 önümüzdeki yıl çıkışını yapacak.

     Mafia 3'ün duyurulmasından sonra övgülerin olduğu kadar eleştirilerin de ardı arkası kesilmedi. Tabi her açık dünya oyununda olduğu gibi aynı çatı altından çıkan Mafia 3 için de GTA V karşılaştırma yorumları gelmeye başladı. İşte bu karşılaştırmalardan Take2 tarafı biraz rahatsız olmuşa benziyor.
 
     GTA V ile ilgili 54 milyon adet satıldığı ile birlikte finansal raporların açıklandığı sırada konuşan Take2 CEO'su Strauss Zelnick "Mafia 3 tamamen farklı bir deneyim. Başka bir yapımla kıyaslamak manasız. Gamescom çıkışımız harikaydı ve klasmanında tekti." açıklaması ile oyuna olan güvenlerini dile getirmiş.
 
     Aynı zamanda GTA kıyaslamasıyla ilgili birkaç cümle sarfeden Zelnick "Grand Theft Auto serisi ile diğer oyunları aynı cümle içerisinde kullanmayız. GTA serisi sektörün bayrağını en önde taşıyan bir yapım olarak kalmalı, kıyaslama için değil" sözleriyle de GTA serisinin çok farklı bir kulvarda olduğunu yinelemiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Mafia Mafia 3 2K Games Hangar 13 Vito Scaletta PC PS4 Xbox One
PlayStation Plus Fiyatları Yine Yükseliyor! Google, Vulkan Teknolojisiyle Mobil Cihazların Grafik Gücünü Artıracak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.8.2015 15:42:36

+1
Serinin zaten 2. oyunla ivmesi dusmustu. Ama 2K crezh genede hikaye ve karakterler ile isi toparlamisti ama dedigim gibi ilk oyun bambaskaydi tam bir Mafia hikayesi ve gercekci oynanisi vardi oynayanida bayagi zorluyordu. Bu 3.nun ise Mafia ile hicbir alakasi kalmamis. Sahsen ilk oyununu oynamis olanlar demek istedigimi anlarlayacaktir oynamamis olanlar ise kesinlikle simdi oynasinlar efsane bir oyundur. Simdiki oyunlarin hicbirinden o tadi alamiyorum. Grafikleri ve hikayesi guzel ayni zamanda gercekci zorlayici bir oyun yapmak cokmu zor anlamiyorum.

EnemyDestroyeD

12.8.2015 10:37:05

0
bende umutluyum bu sefer inşallah güzel olucak

FlameOfPrometheus

12.8.2015 09:54:28

0
Aaaa bıktım üst tarafları gene temizlenmemiş.

2K

12.8.2015 03:10:06

0
Tüm açık dünya oyunlarını GTA ile karşılaştırmak aslında diğer oyunlara yapılan bir haksızlık GTA diye ölmeyen oyunlarını çok beklemeyen biri olmama rağmen yaratılan açık dünyayı takdir etmemek mümkün değil, detay seviyesi, kendi kendine gerçekleşen oyunlar tam bir emek ve başarılı harikası. Doğal olarak diğer açık dünya oyunlarının GTA ile karşılaştırılması GTA'ın büyüklüğünü ve başarısını da gösteriyor, GTA Vice City zamanında başka bir açık dünya oyunu görsek direk tarzını 'GTA gibi' diye yaftalardık. Mafia 3 konusuna gelirsek Mafia serisini seven ve bekleyen oyuncuların bu karşılaştırmayı yapacağını sanmıyorum çünkü kimse GTA gibi olmasını beklemiyor ilk Mafia gibi sağlam karakterler ve atmosferine uymasını bekliyor yoksa GTA gibi bir genişliğin çok beklendiğini sanmıyorum zaten ilk Mafia oyunu efsane yapanda bu değildi. Mafia 2'in çok küçük bir dünyası vardı ama Mafia ruhunu taşıdığı için çok beğenmiştim ve bu durumu bir eksiklik olarak da görmemiştim. GTA karşılaştırmasından önce zaten Mafia 3 rezalet gözüküyor Mafia serisiyle hiç bir alakası yok ve iyice arcade olmuş arabayla çarparak diğer arabaları patlatıyoruz ve yorumuza devam ediyoruz, aksiyonsa çok hızlı ve diğer Mafia oyunları ile ilgisi yok gibi duruyor. Take Two CEO'su bu kadar interneti takip ediyorsa bu karşılaştırmadan rahatsız olmak yerine gelen genel tepkilerden rahatsız olup oyunu başka bir ekibe versin bence.

KauFmaNXIII

12.8.2015 00:49:47

0
adam kendisi demiş zaten gta çok ayrı bir yerde hayatta onu yakalayamayız diye.biz isimle iş yapıcaz demiş.

saral41-89

12.8.2015 00:25:01

0
Çok mu beğenilmiş? Ahahah :) Evet dünyanın en iyi seriyi berbat etme çalışması oldu bencede. Yav bu adamlar anlamıyor mafya diyoruz mafya zenci sokak çetesi demiyoruz. Hani Amerikan filmlerinde park köşelerinde uyuşturucu satan tipler olur ya işte onu kahraman yapmışlar. Herşeyi ama her zerresiyle oyunu berbat etmişler.Bu çok sevinenler de veletlerdir kesin. 1 VE 2 yi yapan firma kapandı. Bence o adamlar bu oyunu görüp gaza gelip yeniden birleşmeye çalısıp bi oyun yapsalar da bizi kurtarsalar. Tek beklediğim serinin böyle berbat bir hale gelip batırılması çok acı.

Umit_22

11.8.2015 18:41:28

+1
Dikiz aynasına gelen tek kurşunla araba patlıyor. Ama tabikide o yıllarda arabaların parçaları sıkıştırıldıktan sonra katı hale çevrilmiş oksijenle hidrojenle yapıldığı için normaldir. Ne kadar gerçekçi olmuş yavvv Birde karakter Van dieselin riddickteki karakterinden kopy paste yapılmış Ara ara tdk ya itlik yapmış olabilirim mobilden girdiğim için

BSC Misafiri

11.8.2015 17:43:10

0
ulan gta serisinin olduğu katogoride başka bir allahın oyunu yokmuuuuuuuuuuuğ

Kilgrave1907

11.8.2015 17:38:32

+1
Sırf yeni yetme oyuncuları da bu oyuna çekebilmek için Mafia serisini mahvettiniz, daha fazla konuşmaya yüzünüz olmadığını düşünüyorum sayın 2K ve Take2!

Uncy

11.8.2015 17:17:59

+1
Çok saçma iki oyunda t2 a ait

Rapsody_izmir

11.8.2015 16:34:00

-1
Zenciden mafya mı olurmuş. Çok mu zordu Micheal Corleone gibi bir adam tasarlamak. İtalyan değilse at çöpe gitsin.

stun

11.8.2015 15:44:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: SerhatSPY Sorunları sayalım ; - Fizik ? ben fizik göremedim açıkçası gameplayde Sıfırdı yani keza Mafia 2 deki fizikler mükemmel değildi ama berbatta değildi.. - Şimdi sürüş dinamiği olarak bildiğimiz gibi Simülasyon ve arcade var , ee tamam bu ne abi bu hiç birine girmiyor ben böyle bi sürüş dinamiği saçmalığı görmedim. - Çatışma sahneleri arkadaşların dediği gibi biraz değil baya bi saints row olmuş , siz ne yapıyorsunuz ya :@ - Yangın efektlerini hiç ama hiç beğenmedim rezalet yani. - Bide serinin ruhunu da bozmuşlar mafia dediğin zaman aklıma godfather geliyor oradada italyalılardı , mafia 2 dede italyandık , ee ne bu abi ? Amerikalı büyük ihtimalle ana karakter lan ne gerek var ? yap mis gibi italyan nasıl bağlayacağına geleceksek Vitonun akrabası bu kadar basit. Bide Family Family diyorlar , ne lan family adamların bağı bile yok.
ıgn video sunu izledim.. karakter yarı siyah yarı beyaz.. italyan değil.. savaştan sonra .. siyahi mahallesine gidiyor.. eski tanıdıklarının yanına.. orda kafasına kurşun yiyor.. bütün siyah ailesi vs .. ölüyor... buda nasıl oluyorsa yaşıyor falan... herhangi bir italyan ailesinden intikam alıcaz.. hikaye de kötü olucak bence.. ama hikaye sunumu ve.. mafia 2 deki gibi hikaye görevleri güzel olursa çok iyi olur...

Vernon Schillinger

11.8.2015 15:06:47

0
Mario'yla mı karşılaştıracaklardı?Ben mafia 3'den umutluyum.Daha oyun çıkmadan yorum yapmak hiç istemiyorum.Beklentim yüksek...

Babblebabble

11.8.2015 14:42:09

0
Farklı milletlerin mafyalarının bölgeleri olması, bunlarla ilişkilerimizin seviyesini belirleyebilmemiz, yani dost veya düşman olabilmemiz güzel olmuş.Bunlar hep özgürlük.

SemihKARTAL

11.8.2015 14:33:24

0
gta yapımcıları çok mutlu

SerhatSPY

11.8.2015 14:25:23

+1
Sorunları sayalım ; - Fizik ? ben fizik göremedim açıkçası gameplayde Sıfırdı yani keza Mafia 2 deki fizikler mükemmel değildi ama berbatta değildi.. - Şimdi sürüş dinamiği olarak bildiğimiz gibi Simülasyon ve arcade var , ee tamam bu ne abi bu hiç birine girmiyor ben böyle bi sürüş dinamiği saçmalığı görmedim. - Çatışma sahneleri arkadaşların dediği gibi biraz değil baya bi saints row olmuş , siz ne yapıyorsunuz ya :@ - Yangın efektlerini hiç ama hiç beğenmedim rezalet yani. - Bide serinin ruhunu da bozmuşlar mafia dediğin zaman aklıma godfather geliyor oradada italyalılardı , mafia 2 dede italyandık , ee ne bu abi ? Amerikalı büyük ihtimalle ana karakter lan ne gerek var ? yap mis gibi italyan nasıl bağlayacağına geleceksek Vitonun akrabası bu kadar basit. Bide Family Family diyorlar , ne lan family adamların bağı bile yok.

immortalizmm

11.8.2015 13:54:58

0
GTA 5 iyi hoş güzelde. aylardır düzelemeyen teknik sorunları da cabası. Dedim bu sefer olmuş ama oyun açısından demiyorum oyuna laf yok da. Oyun sorunlu garip garip fps droplarını kaç aydır çözemediler. Oyun 60 FPS iken flue gibi görüntü veriyor. Witcher 3 oynarken yahut başka oyun oynarken 75 80 geçmeyen sıcaklık her ne hikmetse GTA' da 90 95 den aşağı düşmüyor. Yapım ekibinin bu tarz şeylere de dikkat etmesi gerekir. Her ne olursa olsun.

_GRKM_

11.8.2015 13:40:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: StrangerLovely Mafia 3'le GTA 5'i karşılaştıran yok zaten. Bu oyunla olsa olsa Saints Row vs Mafia karşılaştırması yapılır. Her yeni oyunda Mafia markasını ekseriyetle bir seviye indiriyorsunuz.
bu güzeldi..güzelim oyunu ne hale getirdiler

beşiktaşk07bjk

11.8.2015 13:33:59

+2
mafia 3 le vice city i bile karşılaştırmam,serinin içine ettiler.

OzgurKlnc

11.8.2015 13:03:22

+1
Aynen öyle; Birisi oyunu mükemmelleştirirken bir diğeri efsaneyi lekeliyor açıkçası. Umarım mafia 3'ün sonu Watch Dogs gibi olmaz.

StrangerLovely

11.8.2015 12:53:41

0
Mafia 3'le GTA 5'i karşılaştıran yok zaten. Bu oyunla olsa olsa Saints Row vs Mafia karşılaştırması yapılır. Her yeni oyunda Mafia markasını ekseriyetle bir seviye indiriyorsunuz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia III
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız