Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taipei Game Show Corona Virüsü Sebebiyle Yaza Ertelendi

 
Taipei Game Show 2020 etkinliği Corona virüsü sebebiyle ertelendi.

Etkinliğin normalde 6 - 9 Şubat tarihleri arasında Taipei, Tayvan'da Nangang Exhibition Center'da düzenlenmesi planlanıyordu. Erteleme ile birlikte etkinlik artık bu yaz düzenlenecek.
 
Belirtilene göre, etkinlik organizatörleri katılımcılara giriş esnasında ateş ölçme ve maske giyme zorunluluğu gibi bir çeşit önlem listesi yolladı ve bunun sonrasında bazı basın üyeleri ve stüdyolar etkinliğe katılmama kararı aldı. En sonunda da ertelenmesine karar verildi. 
 
Etkinlikte Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII Remake, The Last of Us Part II, Marvel’s Avengers, Nioh 2, Persona 5 Royal, Resident Evil Resistance, Yakuza: Like a Dragon ve daha çok sayıda oyunun gösterilmesi planlanıyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
BioWare'in Eski Çalışanları Kendi Stüdyolarında "Hikaye Odaklı Bilim Kurgu Oyunu" Üzerinde Çalışıyor Final Fantasy VII Remake Tema Müziği Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

31.1.2020 16:33:30

+1
Bu virüsü basit bir grip gibi görmek isteyen insanlar var çevremde.Devlet bile işi sıklıkla diline dolamaya baslamısken ya ne olacak diyen cahiller ordusu her yeri sarmış yine.Bunu da dönüp dolaştırıp siyasete getirecekler... Virüs yokmuş Türkiye'de,gelmezmiş.. aklını ; )

Tsushima

31.1.2020 14:07:06

0
Şu an için sadece Şubat ayında büyük bir etkinlik düzenleneceğini biliyoruz, daha tam tarih verilmiş değil, muhtemelen 10 - 27 şubat tarihleri arası bir zaman diliminde sunumu görebiliriz hocam, tabi o zamana kadar virüs iyice yayılmaz ise

SIE Santa Monica

31.1.2020 13:44:02

0
Hocam SONY'nin etkinliği ne zamandı? Haberiniz var mıdır?

Tsushima

31.1.2020 13:00:16

+3
Çok kötü oldu, neyse ki esas etkinlik ertelenmedi, artık Sony'nin şov yapma zamanı geldi, Ps5, Part 2 ve Ghost of Tsushima görmek istiyoruz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız