Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tactics Ogre PSP Ekranlarında Hayat Buluyor


 
     Tactics Ogre: Let Us Cling Together 1995 yılında Japonya'da SNES'e özel olarak piyasaya çıkmış ve 1998 yılında ise Batı'da SNES versiyonuna benzer Playstation uyarlamasıyla görünmüştü.

    Oldukça büyük beğeni toplayan bu sıra tabanlı strateji oyunu şimdi ArtDink ve Square Enix işbirliği ile yeniden PSP ekranlarına taşınıyor. Bu defa bir yeniden yapımın ötesinde oyunun dinamikleri yeniden inşa ediliyor.

     İlk oyunun geliştiricisi Quest'ten bir çok kişinin bulunacağı bu yeniden yapımın yönetmeni Yashishi Minagawa olacakken Yasumi Matsuno ise tasarımcı olarak çalışacak. Karakter tasarımcıları Akihiro Yoshida ve Tsubasa Masao olacak Wheel of Fate'in bestecileri ise Hitoshi Sakimoto ve Iwata Masaji olarak açıklandı.

      Peki oyunda ne gibi yenilikler olacak? Öncelikle oyun 2D görünümden 3D'ye geçiş yapıyor. Kameramızı savaş alanının çevresinde tamamen döndürebileceğiz. Ayrıca savaşların daha akıcı olacağı da verilen bilgiler arasında bulunuyor.
 
 
      Bazı yerlere değiştirilmiş ve genişletilmiş bir senaryoya sahip olacak oyunda yeni hikayeler ve Ravinus Loxaerion gibi yeni karakterlerle de karşılaşacağız. Ayrıca yeni karakter sınıfları ve yetenekler de oyunda bulunacak.
 
      Yeni karakter resimleri ve sanatsal çalışmaların bulunacağı Wheel of Fate'de 10 karşı 10'dan 10'a karşı 18'e kadar toplam 30 karakterin bulunacağı savaşlar yapabileceğiz.
 
      Henüz çıkış tarihi açıklanmayan Tactics Ogre: Wheel of Fate, RPG ve strateji sevenlerin beğeneceği bir yapım olacak gibi görünüyor. Özellikle orijinal sürümün hayranları  merakla bekleyebilirler.


EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak RPG Strateji Artdink Square Enix PSP
PSP Tekrar Zirvede Spec Ops Beta Davetiyeleri Gönderilmeye Başlandı

BSC Misafiri

23.7.2010 14:01:36

0
fire emblem gibi bir efsane varken nerden buluyolar bole oyunları sahsen bu oyunu oynadım cok yavas ve sankı sız oynamıyosunuz sadece enerjısı azalan adama enerrjı ıcırıp atak yaptırıyosunuz ben pek begenmemıstım ama fire emblem arastırın oynayın pısman olmassınız :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tactics Ogre: Let Us Cling Together
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız