Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TV Tarzı Reklamları Yakında Konsol Oyunlarında Görünmeye Başlayacak

 
 
En sevdiğiniz dizi veya filmin can sıkıcı reklamlarla kesintiye uğramasından daha kötü bir şey yoktur. Şimdi ise bu durum oyunlara sıçrıyor. PlayerWON adlı bir şirket olan Axios'un yakın tarihli bir raporu, EA ve diğer şirketlerle, TV tarzı reklamları konsol oyunlarına dahil etmenin bir yolunu bulacak bir anlaşma imzaladı.
 
PlayerWON, "türünün ilk örneği bir oyun içi reklam platformu" olduğunu onayladı. Ayrıca bir yıldan fazla bir süredir reklam tabanlı teknolojileri için farklı testler yürüttüklerini belirtti. Görünüşe göre, bu reklamlar oyuncuların oyunlarını yarıda kesmeyecek, bunun yerine oyuncu tarafından izlenmek üzere seçilecek ve ardından onlara ödüller verilecek.
 
Şirket, oynaması ücretsiz savaş oyunu Smite'ı geçen yıl boyunca bu reklamlar için test etti. Smite'tan elde edilen sonuçlar, oyuncuların oyun içi satın alım yapma olasılıklarının yüzde 22 arttırdı. Ayrıca oyun oynarken onlara özel oyun içi avantajlar sağlayan reklamları izlemeleri durumunda oyunu daha uzun süre oynadıklarını gösterdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerficial reklam
Kaldırılan Modern Warfare Haritaları Sonunda Geri Geldi Bir Warzone Hatası Güneş Işığının Daha da Parlak Olmasına Neden Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

7ender

1.7.2021 18:02:35

0
Ülkenin oynandığı yere göre içerik değişiyordu hocam. Mesela bir Ubisoft oyunu ki sanırım Grid olabilir Turkcell filan vardı reklam panolarında...

Jack Rabbit Slims

1.7.2021 17:52:43

0
Öyle oyunun içine yedirilse sıkıntı yok. Ona bakarsan FIFA'nın her yeri reklam staddaki reklam panolarından dolayı. Ama mobil oyun gibi video izle xp kazan tarzı şeyler eklenecekmiş.

mehmetalpertr

1.7.2021 16:50:25

0
Ben bu EA'nın.. Neyse, yatacak yerleri yok bunların..

Ziromen

1.7.2021 14:17:06

+2
Electronic Arts: bir yeryüzü şeytanı

Caped 117 Crusader

1.7.2021 14:06:21

+1
Oyun içi reklama hayır demem, GTA serisinde güzel olurdu. Özellikle GTA IV'de times meydanında amerikan markalarını görmek oyunu daha gerçekçi kılabilirdi.

BSC Misafiri

1.7.2021 13:39:43

+2
Böyle cins hareketleri hikayeli oyunlardan uzak tutsunlar da free to play'de ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Yanfo

1.7.2021 13:24:09

0
bu tür reklamlar zaten mobil uygulama ve oyunlarda vardı. Demekki sıra PC ve konsollara geldi.

BSC Misafiri

1.7.2021 10:36:49

+3
Haberi okumaya başlayınca gözlerim direk EA i aradı, yine şaşırtmadılar şükür
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız