Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'dan Yeni Oyun Duyuruları ve Ertelemeler Geldi


 
 
     Oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan THQ firmasının son çeyrekteki finansal raporları açıklandı. Finansal raporlarla birlikte tabiki, yeni oyun duyurusu, ertelemeler de yapıldı.
 
     Mart 2011 çıkış tarihine sahip olan Red Faction: Armageddon'un iki ay sonrası, Mayıs 2011'e ertelendiğini açıklayan THQ, oyunun neden ertelendiği hakkında bir açıklama yapmadı. Bunların haricinde indirilebilir oyun niteliği taşıyan Red Faction: Battlegrounds'ın betasının, Playstation 3'e özel olduğu ve betaya sadece Playstation Plus üyelerinin katılabileceği açıklandı.
 
     Bunların yanı sıra THQ, MX. vs ATV serisi için yeni bir oyun geleceği açıklandı. 2011'in bahar aylarında çıkacağı açıklanan MX. vs ATV serisinin yeni oyununun tam adı "MX. vs ATV Alive" olarak duyuruldu. Oyun hakkında ilk bilgilerin önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor.
 
      Bu oyunların haricinde THQ, Warhammer 40,000: Space Marines'in 2011'in yaz aylarında, Saints Row 3'ün ve yeni bir WWE oyununun 2011'in sonbahar aylarında, yeni UFC oyununun 2012'nin kış aylarında ve son olarak Itagaki'nin başında bulunduğu Valhalla Games'in iddialı gelen oyunu Devil's Third'ün ise 31 Mart 2013'de çıkacağını açıkladı. 
 
     THQ'nun raporlarda yayınladığı MX. vs ATV Alive haricindeki yeni oyun duyuruları arasında bulunan diğer duyurular arasında ise, Xbox 360'a özel olarak yapılacak ve Kinect uyumlu olacak olan "The Biggest Loser Ultimate Workout", Kinect ve Move uyumlu olacak olan "UFC Fitness Trainer" haricinde Nintendo 3DS için "de Blob 2: The Underground" bulunuyor. Ek olarak şirket, Saints Row 3'ün Nintendo 3DS için de yapılacağını açıkladı.
 
     Raporlara göre önümüzdeki sene, THQ için bayağı bir hareketli geçeceğe benziyor. Ayrıca THQ, son zamanlarda 3DS'e yönelen şirketler arasındaki yerini de almış bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak red faction thq finansal rapor de blob mx vs atv warhammer saints row 3 ufc wwe
Bungie Yeni Grafik Motoru Üzerinde Çalışıyor Dirt 3, İkinci Oyundan 2 Kat Büyük Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.12.2010 21:52:35

0
Metro 2034 icin bi aciklama yok duyurulmustu ama neyse bekliyecez artik:D.Tşkler haber için

On.E

14.9.2010 16:20:19

0
"Itagaki'nin başında bulunduğu Valhalla Games'in iddialı gelen oyunu Devil's Third'ün ise 31 Mart 2013'de çıkacağını açıkladı." Yok artık..Itagaki bayağı iddialı konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama bu oyunda çok bekletenler listesinde bir yer kapacak gibi fazla üst düzey bir oyun olmasını da beklemiyorum zaten..Bu arada yeni UFC 2012 kışında mı çıkacak bir yıl atlayacaklar o zaman..

batangunes87

14.9.2010 05:29:12

0
güzel güzel.. işime geldi.. :D pcyi yenilerim o zamana kadar..:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Faction: Armageddon
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız