Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'da Neler Oluyor?


     Kriz raporlarının ardından önce oyun stratejisini, sonra da oyunlardan sorumlu ismini değiştiren THQ'dan ilginç bir haber, internette dolaşmaya başladı. Belirtilenlere göre THQ San Diego'da büyük şeyler oluyor.
 
     Bir dönemin ünlü oyun stüdyosu Midway'i 2009 senesinde 200 bin dolar karşılığında satın alan THQ, bu stüdyoya THQ San Diego adını vermişti. THQ çatısı altına geçtiğinden bu yana sadece WWE All Stars'da gördüğümüz THQ San Diego'da işçi kalmadı!
 
      Alınan raporlara göre THQ, bugün itibariyle THQ San Diego'da çalışan bütün işçilerin THQ ile ilişkisine son verdi. THQ'nun bunu yaptığı gün olarak E3 fuarının başlangıç gününü seçmesindeki neden ise, haberin büyük ilgi ve tepki görmesinin önüne geçmek olduğu söyleniyor.
 
     Gerçekten THQ'nun saygınlığına deprem niteliğinde etki yapabilecek bir haber. Doğru olup olmadığını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
thq kriz thq san diego
Ubisoft Konferansında Mutlu Son: Watch Dogs!! Söylenti: Watch Dogs, Gelecek Nesil Oyunu Olabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

halllit

5.6.2012 16:15:46

0
square enix, thq, creativeassembly(sega) batmasını hiç istemiyorum pc ye adam gibi davrananlar birtek onlar ubisoftun oyunları çok iyi ama hep pc es geçiyor ona deli olutorum

BlackBeasT

5.6.2012 05:45:22

+4
Oyun dünyasında bu gidişat hayra alemet değil ,görünen o ki ilerleyen zamanda belli firmaların kalıplaşmış oyunlarına kalıcağız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız