Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic, Piranha Bytes'ı Satın Aldı

 
Video oyun yayıncısı THQ Nordic; The Gothic, Risen ve Elex oyunlarının geliştiricisi Piranha Bytes'ı satın aldığını duyurdu.

Satın alma geliştirme stüdyosunu ve stüdyonun tüm fikri mülkiyet haklarını içerecek. THQ Nordic ile Piranha Bytes satın alma fiyatını açıklamadı.

Piranha Bytes, yeni kurulan Piranha Bytes GmbH şirketi adı altında bağımsız bir oyun geliştirme stüdyosu olarak çalışacak. Ekip, oyun geliştirmeye odaklanmaya devam edecek ve bunu yaparken de tam bir yaratıcı özgürlüğe sahip olacak ve stüdyonun oyunlarının yayıncılığını THQ Nordic üstlenecek. Stüdyo, CEO Michael Ruve ve oyun patronu Bjorn Pankratz tarafından yönetilmeye devam edecek ve tüm aktif sahipler mevcut rollerinde kalacak.
 
Piranha Bytes CEO Michael Ruve: "THQ Nordic ile başarılı ve uzun süredir devam eden bir ilişkimiz var ve gruba katılmaktan büyük heyecan duyuyoruz. THQ Nordic, oyun geliştirme ve yayınlama konusunda benzeri olmayan bir deneyime ve kabiliyete sahip ve Piranha'yı bir sonraki seviyeye taşımak için mükemmel bir ortak olduklarına inanıyoruz. Artık THQ Nordic ailesinin bir parçası olarak; harika, unutulmaz ve etkileyici rol yapma oyunları geliştirmeye devam etmek için önümüzde eşsiz bir fırsat görüyoruz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Metro Serisi Geliştiricisi 4A Games Yeni Bir AAA Oyun Üzerinde Çalışıyor E3 Coliseum 2019'da Psychonauts 2 Paneli Düzenlenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

22.5.2019 21:06:34

+1
Arap milyarder falan mı var arkasında nedir?

Wayward Son

22.5.2019 19:14:57

0
Pb'nin kendine has üslubunu korumasını umarım. Maddi problemleri çözdüklerine göre oyunlarındaki motordan kaynaklı odunluklara da çözüm getirirler artık. Yoksa geri kalan işlerde çok iyiler.

Guest-CBF2C2786

22.5.2019 15:52:20

0
düzgün bir gotik tarzı fantastik bir oyun yap be piranha bit be. boğğğunu yirik.

RealArek

22.5.2019 14:08:35

+6
Adamlar darksiders 3 yaptılar sonra 10 tane firma satın aldılar bunlar taş mı yiyo nerden geliyo bu kadar para bari darksiders 4 büyük bütçeli bi yapım olsun.

Settlers

22.5.2019 13:01:01

+6
Adamlar oyun yapmak yerine, oyun yapam firmaları alıyorlar. Sistemin açığını mı buldular acaba nedir?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız