Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ, Natal İçin 40 Milyon $ Oyun Planlıyor

 

natal31

 
      Natal için güzel ve iddialı bir haber ile karşınızdayız. THQ'dan alınan bir bilgiye göre firmanın 40 milyon dolar maliyetinde Natal uyumlu bir oyun üzerinde çalışmayı düşündükleri ortaya çıktı.
 
    THQ yardımcı başkanı Danny Bilson'ın bir siteye yaptığı röportajda sarfettiği sözler şöyle sıralanıyor: 
 
    “Natal'ı harika bir şekilde kullanabilmek üzere elimde bazı tasarım ve düşünceler mevcut. Fakat Natal'ın şu anki teknolojisi bunun için yeterli değil. Kafamda 30-40 milyon dolarlık bir Natal oyunu projesi var ancak Natal donanımı henüz bunu destekleyebilecek nitelikte değil."

    “Elimdeki tasarım, şu anki Natal teknolojisinin her noktasını kullanıyor ve belki de bir kaç yıl içinde bunu yaparız. Çünkü burada büyük bir potensiyel var."
 
    “Sanırım şimdilik paramızı boş yere harcamak yerine Natal'ın gelişmesini ve beklenen düzeye gelmesini beklemekten başka çare yok. Çünkü kafamdaki fikir çok pahalı."
 
    Bilson bunun yanısıra bu sene sonunda Microsoft'un da çok hoşuna giden "harika" bir Natal oyunu çıkaracaklarını belirtti. 
 
    Bilson'ın kafasındaki oyun nasıl olacak bilmiyoruz ama 40 milyon dolarlık bir yapım için sıkı bir şeyler olacağı kesin...
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak THQ microsoft natal Danny Bilson
İlk Just Cause 2 DLC'si Ufukta Belirdi GTA 4: Episodes from Liberty City "PC" Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız