Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ, Homefront'ta Kaos'a Baskı Uygulamış


   Büyük reklam çalışmalarının ardından gelen kötü sonuçla Kaos Studios'un sonunu getiren Homefront, gelişim sürecindeyken ilginç şeylere tanıklık etmiş. Kaos'un eski çalışanının belirttiğine göre THQ, stüdyonun eklemek istemediği şeyleri oyuna zorla ekletmiş.
 
   İsmi verilmeyen bir çalışan yaptığı açıklamada, oyunun temasının aslında Çin - Amerika savaşı üzerine olduğunu fakat THQ baskısıyla birlikte daha fazla dikkat çekmek için bunu Kuzey Kore - Amerika savaşına çevirdiklerini belirtti.
 
   Belirtilenlere göre THQ'nun oyunlardan sorumlu eski ismi Danny Bilson, bu oyun için Kaos Studios'a çok baskı uygulamış. Konuyla ilgili eski Kaos çalışanı, "THQ'nun üst kesimi bu oyunun yapım sürecine kadar girmişti. Üst kesimdeki insanlar Homefront'u, düzene girme sürecinin en büyük projesi olarak görüyordu." açıklamasını yaptı.
 
  Gamasutra'nın konuyla ilgili araştırmasında açıklama yapan bir başka çalışan da, "Ben bu konuda Danny Bilson'u suçlayamam. Çünkü büyümemiz için bize büyük fırsatlar sundu fakat biz bunu gerçekleştiremedik." açıklamasını yaptı.
 
   Bir diğer çalışan da Danny Bilson'la ilgili, "THQ'nun kötüye gidişinden sorumlu olarak Danny Bilson görüldü. Bence bu yanlış. Evet Danny biraz dengesiz davrandı, büyük fikirleri vardı fakat oluşan fikirlerin çoğunu da kendi elleriyle yaktı. Ama bir diğer yandan da Danny Bilson'un yaptığı oyunlara bakarsanız, THQ'yu birkaç senedir ayakta tutan tek şey onlardı." açıklamasını yaptı.
 
   Haberde ismi geçen Kaos Studios, THQ tarafından kapatılmış ve stüdyonun baskı gördüğü iddia edilen Homefront oyunu da Crytek'e devredilmişti. Epey ilginç şeyler olmuş...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FPS Kaos Studios THQ PS3 PC Xbox 360 Homefront
Oyuncular Bulut Teknolojisinden Bihaber Of Orcs and Men'den Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

enuqie

22.7.2012 02:17:56

0
Bence hikayesi yönünden çok güzel bir oyun olmuş biraz konuyu hortlattım galiba ama hikayesi gerçekten çok güzel.

F355 Challenge

10.7.2012 01:59:17

0
Homefront bu yüzden bu kadar dandikmiş demek

BSC Misafiri

9.7.2012 13:33:53

0
THQ THQ dedik bağrımıza bastık yavru EA çıktı...

BSC Misafiri

7.7.2012 23:02:20

+1
belliydi thqnun yaptıkları oyunda mermi sıkıntısından tutun da bir sürü hata vardı

REV0

7.7.2012 20:41:21

-2
Çin ABD savaşı daha mantıklıydı. Kuzey Kore - ABD savaşı, günümüz siyasi dengelerinde hiç olmayacak bir şey. Hikayeye niye dalmışlar anlamak mümkün değil. Çin ABD olsaydı eminim Crytek'in işi daha kolay olurdu.

BSC Misafiri

7.7.2012 19:30:21

0
Multisi harikaydı. En azından kendine has özellikleri vardı.

orfur

7.7.2012 18:00:17

-1
Tek dikkat çekici yani hikayesiydi zaten bence THQ hikayede baskı yaparak iyi yapmış. Nihayetinde diğer firmalar gibi aksiyonu artıralım korku falan o unsurları azaltalım dememiş.

BSC Misafiri

7.7.2012 17:29:45

+1
Bir kere gereken güven ortamı iş ortakları arasında sağlanamazsa(her meslekte) başarı elde edilemez.Eğer iddialar doğruysa dağıtımcı(THQ) hatalı.Senin görevin gereken maddiyatı sağlamak ve stüdyona güvenmek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homefront
+ TAKİBE
AL
49 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız