Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TGS 09'da Yeni Ps3 Oyunları Duyurulacak

E3 2009 ile birlikte resmen ortaya çıkan The Last Guardian , şimdiden taraflı tarafsız bir çok oyuncunun hayranlığını kazanmış durumda.
Sony Computer Entertainment Japan Başkanı Shawn Laydon , TGS 2009'da Sony'nin göstereceği yeni oyunlar olduğunu Japonya'nın saygın oyun dergisi Famitsu'ya yaptığı açıklamalarla doğruladı.

Geçtiğimiz günlerde Tokyo'nun Akihabara bölgesinde düzenlenen Ps3 Slim'in Japonya'daki piyasaya çıkış etkinliğinde  konuşan Laydon , bu andan itibaren oyun listelerini arttıracaklarını ve TGS 09'da yeni oyun duyurularının yapılacağını bildirmişti.

24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2009'da Sony'nin yapacağıi yeni oyun duyuruları  merak edilirken bununla birlikte  Gran Turismo 5'in resmi çıkış tarihinin açıklanması , Ps3 Motion Controller ve The Last Guardian ile ilgili yeni bilgilerin de açığa çıkması  bekleniyor.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Playstation 3
Ubisoft'un TGS 09 Listesi L.A. Noire, PC'ye de mi Çıkacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız