Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TES V: Skyrim Yaması Şükran Günü Sonrası

Bu büyük maceraya katılmak için yamayı bekleyebilecek misiniz?
     The Elder Scrolls V: Skyrim gerçekten de harika görünüyor. Oyuncular oldukça kaliteli bir oyunla karşı karşıya, ama sonuçta bu oyun da kusursuz olarak piyasaya çıkmadı. Böuylesine geniş bir oyunun kusursuz olarak piyasaya çıkması da imkansız gibi bir şey.
 
    Daha önce Skyrim için bir yama dıuyuran Bethesda şimdi daha net bir tarih verdi. Pete Hines'ın açıklamasına göre yama "Şükran günü" haftası sonrası yayınlanacak. Amerika'da Şükran günü bu yıl 24 Kasım tarihi olduğuna göre 2 hafta kadar bekleyeceğiz gibi görünüyor.
 
     Bu yama Playstation 3 sahipleri tarafından daha fazla bekleniyor, çünkü oyundaki kayıt dosyalarının belli bir boyutu aşması sonucu oyunu oynanmaz hale gelen kişilerin olduğu rapor ediliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
PSN Kardeşliği Sona Erdi Gears of War 3'ün Bullet Marsh Haritasının Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

I3uRocKSiyoN

20.11.2011 16:37:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yok yahu yetersiz değil pc. HD6870 var BF3 falan high da oynatıp bunda atınca insanın canı sıkılıyo bu duruma
hmm benim bir arkadaş vardı fifa 12'yi takır takır oynuyordu ama pes 12'yi açarken ekran kartı yetersiz diyormuş senin de böyle olmuş olabilir

hakande84

20.11.2011 09:10:10

0
Çok fazla bug var. Beni de sürekli masaüstüne atıyor. Tam görevin sonuna doğru yapınca sinir bozucu oluyor. Fakat ne kadar bug olursa olsun yılın oyunu olmaya aday.

BSC Misafiri

19.11.2011 18:48:38

0
yok yahu yetersiz değil pc. HD6870 var BF3 falan high da oynatıp bunda atınca insanın canı sıkılıyo bu duruma

I3uRocKSiyoN

19.11.2011 17:45:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ben pc kullanıcısıyım bende daha farklı bir sorun var. Oyunu açıyorum 15-30 dk. sonra birden siyah ekrana düşüyor ve makineyi restart etmeden kendine gelmiyor. Grafik ayarlarını düşürsemde bir fayda etmedi. Bugüne kadar hiç bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Umarım bu yamadan sonra sorunum çözülür.
pc'in yeterli değilse zorlama bence

BSC Misafiri

19.11.2011 16:46:20

0
Ben pc kullanıcısıyım bende daha farklı bir sorun var. Oyunu açıyorum 15-30 dk. sonra birden siyah ekrana düşüyor ve makineyi restart etmeden kendine gelmiyor. Grafik ayarlarını düşürsemde bir fayda etmedi. Bugüne kadar hiç bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Umarım bu yamadan sonra sorunum çözülür.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız