Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TES III: Morrowind ve TES IV: Oblivion'ın Baş Tasarımcısı The Long Dark Ekibine Katıldı


     22 Eylül'de Steam Erken Erişim'deki yerini alacak The Long Dark ekibine yeni bir isim katıldı. The Elder Scrolls III: Morrowind ve The Elder Scrolls IV: Oblivion gibi başarılı ve oyun dünyasında büyük bir yere sahip açık dünya oyunlarının baş tasarımcılığını yapmış Ken Rolston, The Long Dark'ı geliştiren Hinterland'a katıldı.
 
      Hinterland'ın kurucusu  Raphael van Lierop, Rolston'la 2011'de ilk karşılaştığından beri onunla çalışmak istediğini söyledi. Tasarımcı Rolston da The Long Dark'ın ilk konsept çalışmalarını gördüğünden beri The Long Dark'da çalışmak için hevesli olduğunu belirtti. Rolston, açık dünya oyunlarındaki tecrübelerini The Long Dark'a taşıyacak. Oldukça başarılı isimleri bünyesinde barındıran Hinterland'ın The Long Dark'la başarılı bir iş çıkaracağını düşünüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com The Long Dark Hinterland Studios Survival Bağımsız Indie PC
Grand Theft Auto V'in Eski ve Yeni Nesil Karşılaştırma Görseli Deep Down'ın %60'ı Tamamlandı

Hunglasxx

13.9.2014 20:06:32

0
ön sipariş yapmıştım taa kaç ay evvelden. bu ayın 22'sinde çıkıyor. bakalım nasıl bir oyun olacak the long dark. açıkçası ben pek bir umutluyum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Long Dark
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız