Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TEKFEST ANKARA Oyun ve Teknoloji Festivali Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

 
“Teknoloji ve oyun Türkiye’nin kalbinde atacak” sloganı ile kapılarını 3-5 Mayıs 2019 tarihlerinde ATO Congresium’da açmaya hazırlanan Ankara’nın ilk ve tek teknoloji ve oyun festivali TEKFEST ANKARA teknoloji ve oyun tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.
 
Bakanlıkların desteği büyük
 
TEKFEST ANKARA, bakanlıkların, Espor Federasyonu’nun ve ilgili tüm tarafların desteğini alarak teknoloji ve oyun tutkunlarını bir araya getirmeyi planlıyor. İlk defa kapılarını bu sene açacak olan TEKFEST’de heyecan verici 3 gün boyunca sektörün önde gelen şirketleri, oyun dünyasının değerli markaları, çığır açan yeni teknolojiler ve yeni fikirler sergilenip interaktif olarak katılımcıların ve ziyaretçilerin yeni teknolojilerle, oyunlarla buluşması sağlanacak.

Düzenlenen teknoloji ve oyun festivalinde; sevilen oyunlar, oyun turnuvaları, espor özelinde aktiviteler, influencer sohbetleri, cosplay yarışmaları, drone yarışları, sürpriz solist ve DJ’ler ile Silent Party ve teknolojiye dair son gelişmeler oyun severleri bekliyor.
 
Oyun dünyasının incelikleri Ankara’da anlatılacak
 
B2C Teknoloji ve Oyun Festivali TEKFEST ANKARA, teknolojinin daha etkin kullanılması ve güncel teknolojilerin son kullanıcıya paylaşılması adına Türkiye’nin kalbi Ankara’da düzenlenecek. Ankara’nın en büyük festivali olmaya aday TEKFEST, sadece Ankara’dan değil diğer illerden de teknoloji ve oyun severleri bekliyor. 3 gün sürecek olan en büyük teknoloji ve oyun buluşmasına 50 bin kişiden fazla ziyaretçinin katılması bekleniyor.
 
Yaklaşık 7 bin 815 metrekarelik fuar alanında gerçekleşecek olan TEKFEST ANKARA Oyun ve Teknoloji Festivali hakkında daha fazla bilgi için internet sitesinden detayları takip edebilirsiniz. www.tekfestankara.com 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Direct Sunumundaki Diğer Duyurular ve Fragmanlar The Division 2'yi PC'de Ön Sipariş Verene Ücretsiz Oyun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız