Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TBF 2020 Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu!

 
     Türkiye Büyük Finali 2020 tamamlandı. TBF 2020 şampiyonu Papara SuperMassive oldu. Papara SuperMassive rakibi 5 Ronin takımını 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Papara SuperMassive bu zaferle birlikte tarihindeki 2. TBF şampiyonluğunu kazandı. 
 
     Türkiye Büyük Finali, Papara SuperMassive ile 5 Ronin’i karşı karşıya getirdi. Kadrosunda iki veteran Koreli oyuncuyu bulunduran SuperMassive finalin mutlak favorisi konumundaydı. 5 Ronin ise genç bir kadroya sahip bir ekipti. Finale yükselmelerini kimse beklemiyordu. Eşleşmenin mutlak favorisi SuperMassive’di.
 
 
 
     Serinin ilk iki maçı itibariyle izleyicilerin beklentileri gerçekleşmişti. SuperMassive seride 2-0 öne geçti. Kupaya uzanmaları için yalnızca bir galibiyet yeterli olacaktı. Ancak 5 Ronin seriye tutunmayı başardı. Camille, Lillia ve Pantheon tercihleriyle üst üste alınan iki galibiyet seriye beraberliği getirdi. Böylelikle final serisi 5. maça uzadı. Bu noktada Papara SuperMassive kendisine sorun çıkaran tercihlerden Camille’i yasakladı ve Lillia’yı kendi tercih etti. Değişen tercihler ile birlikte SuperMassive Vadi’ye yeniden ağırlığını koydu ve şampiyonluğa ulaştı.
 
     SuperMassive’in Güney Koreli oyuncusu KaKAO, gösterdiği performans ile Vodafone FreeZone En Değerli Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Kazanılan şampiyonluk Papara SuperMassive’e Çin biletini de kazandırdı. SuperMassive, Çin’de düzenlenecek 2020 Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden tek takım olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Hearthstone'da Yasak Kütüphanenin Sırları Çözülüyor Hexen II'nin Ruhani Devam Oyunu GRAVEN Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız