Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

System Shock 2 Yenilenmiş Haliyle GOG'a Geliyor


    Son dönemde BioShock serisiyle birlikte adından sıkça söz ettiren Ken Levine'in bir önceki serisi System Shock, oyun dünyasının köklü geçmişe sahip oyunları arasında yer alıyor. Seriyle ilgili yetkililerle anlaşma sağlayan Night Dive Studios, eski topraklara müjdeli bir haber verdi.
 
    Rock, Paper, Shotgun sitesinde yapılan bir röportajla ortaya çıkan bilgilere göre Night Dive Studios, System Shock 2'nin yenilenmiş halini GOG.com'da satışa sunacak. Belirtilenlere göre stüdyo, oyunu hem yeni nesil işletim sistemlerine kazandıracak, hem de grafiksel açıdan yeni bir görünüm kazandıracak.
 
    1999 yılında çıkan PC klasiği, GOG.com'a sadece yenilenmiş haliyle birlikte gelmeyecek. Oyun yarın itibariyle satışa sunulduğunda soundtrack albümü, konsept tasarımları ve Ken Levine ile özel röportaj gibi ekstradan koleksiyoncu öğeleri de satın alan kişilere ücretsiz olarak verilecek. Oyun için başlatılan geri sayıma buradan eşlik edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
system shock pc gog steam night dive studios system shock 2 ken levine
Sniper: Ghost Warrior 2, Ön Siparişe Açıldı Crytek'in Ryse'ı Yeni Nesil Konsollara Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hydralisk

14.2.2013 00:06:07

0
gerçekten kült bir oyun... Şimdi böyle oyunlar çıkmıyor.

mind-traveller

13.2.2013 18:35:17

0
Oynamayı en çok istediğim oyunlardan biri, yaşım gereği nasip olmadı, üstüne yakın bir zamanda ancak duyabildim oyunun adını

BSC Misafiri

13.2.2013 18:17:21

0
efsane bi oyun BIOSHOCK sevenler veya sevmeyenler fark etmez kesin bakmalı resimdeki bayanda tüm zamanların en etkileyici bosslarından biri SHODAN
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız