Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Synapse Geliştiricisi nDreams, Aonic Tarafından Satın Alındı:110 Milyon Dolar

 
 
Aonic, Synapse ve Ghostbusters Rise of the Ghost Lord oyunlarının geliştiricisi nDreams'i 110 milyon dolara yakın bir ücret karşılığında satın aldığını duyurdu. Bu yapımlar The Game Awards'a aday gösterildi.
 
Aonic büyümeye devam ediyor
 
 
 
Merkezi İsveç'in Stockholm kentinde bulunan Aonic, OtherSide Entertainment, Tiny Roar, BKOM Studios ve daha fazlasını içeren küresel bir oyun şirketleri grubu olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin azınlık hissesini almak için Mart 2022'de nDreams'e 35 milyon dolar yatırım yapmıştı.
 
İlk 35 milyon dolarlık yatırım nDreams için inanılmaz derecede verimli bir dönemin başlangıcı oldu ve bu süreçte ekip iki kattan fazla büyüyerek 250 personele ulaştı. The Game Awards'a aday gösterilen Synapse ve Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord gibi şirket içinde geliştirilen oyunlar piyasaya sürülürken, üçüncü taraf yayıncılığa yapılan yatırımların başında ise PowerWash Simulator VR yer aldı.
 
Bu projelerdeki başarılar Little Cities'in kalıcı başarısını destekledi. nDreams, Aralık 2022'de sanal gerçeklik / artırılmış gerçeklik uzmanları Near Light'ın katılımıyla kendi ilk satın alımını da gerçekleştirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aonic nDreams
Elden Ring için Yayınlanan Yeni Mod Kamerayı Serbestçe Oynatmanıza İzin Veriyor Enclave HD Sürümünün PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız