Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch Konsollarında Deneyebileceğiniz Parti Oyunları

 
 
Parti oyunları çok oyunculu bir türe girer (çok oyunculu yapıdan kastım çevrimiçi olarak değil, yerel anlamda) ve burada birçok arkadaşınızla beraber eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Tek oyunculunun aksine daha fazla eğlence ve aksiyon içerisine arkadaşlarınıza beraber dalmak gerçekten de iyi bir deneyim olabilir. Tabi herkes bu tarz oyunları sevmiyor ve ilgilenmiyor ancak bu liste bu türden hoşlananlar veya başlamak isteyenler için.
 
Switch'in taşınabilirliği, parti oyunları oynamak için mükemmel bir konsol olduğu anlamına geliyor. Parti nerede olursa olsun, Switch sizinle gelebiliyor. Siz ve arkadaşlarınız küçücük ekranın etrafında toplanabiliyor veya tam bir parti eğlencesi için konsolu TV'ye bağlayabiliyorsunuz. Switch'te aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli parti oyunları yer alıyor. En yakınınız ve en sevdiğiniz kişiyle oynamaktan hoşlandığınız oyun türü ne olursa olsun bu konsolda mutlaka size uygun bir şeyler bulunuyor.
 
- Super Smash Bros. Ultimate
 
 
 
Arkadaşlarınızla ve ailenizle eğlencenin dibine vurmak istiyorsanız Super Smash Bros. Ultimate oyunu tam size göre. Tabii önce biri tüm karakterlerin kilidini açması gerekiyor. Super Smash Bros. Ultimate, kilidini açabileceğiniz geniş bir dövüşçü kadrosuna sahip. Birçok eğlenceli bölgeyi bizlere sunan bu oyunda ne kadar çok vakit geçirirseniz o kadar çok eğlenirsiniz. Bu türü seven oyuncular - aşina olan oyuncular birden fazla franchise arasından en sevdikleri karakterleri seçebilecek, video oyunlarına daha az vakit ayıranlar ise en havalı göründüğünü düşündükleri karakterleri alabilecek. Her iki durumda da eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz ve çeşitli arenalarda kapışabileceksiniz.
 
Tabii ki oyuna biraz daha zaman ayıranlar birçok avantaja da sahip olacak. Ancak Super Smash Bros. Ultimate'ı oynamak kolaydır ve kazansanız da kaybetseniz de oynaması eğlencelidir. Arkadaşlarla oynayacak bir şey arıyorsanız, bu Switch'teki en iyi parti oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
- WarioWare: Get It Together!
 
 
 
WarioWare serisi, şu anda birden fazla konsol neslinde yer alıyor ve çılgın tuhaflıklarıyla oyuncuları eğlendiriyor. WarioWare: Get It Together! serinin en iyisi olarak kabul görmüyor ancak Switch'te mevcut olan ve denenmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor. Ayrıca hala oldukça iyi gözüküyor.
 
Dört oyuncuya kadar destek sunan bu parti aksiyon oyunu WarioWare: Get It Together'da oyuncular farklı farklı bölümlerde rekabet edecek. Hızlı, renkli ve herkes için eğlenceli bir ortamı sunmaya çalışan bu oyun aslında bir o kadar da basit yapıda. Oyunu düzgün bir şekilde oynayamayanlar bile ekranda saçma sapan tuhaflıkları izleyerek eğlenebilecek.
 
WarioWare: Get It Together'ı satın almadan önce demosunu deneyebilirsiniz. Demoyu indirmek ve oyunu denemek için Switch konsolunuzdaki eShop'a gidin, oyunun adını yazın, oyun sayfasına gidin ve ücretsiz demoyu indirin. Demoyu deneyerek oyunun size uygun olmadığını görebilirsiniz. Her iki durumda da Switch'teki denenmesi gereken parti oyunlarını arıyorsanız, WarioWare: Get It Together! oynanmaya ve denenmeye değer.
 
- Cake Bash
 
 
 
Cake Bash, Switch'teki denenmesi gereken parti oyunları arasında yer alıyor. Bu oyun aynı zamanda en sevimli bir sanat tarzını bizlere sunuyor. Oyunda temelinde mücadele yatıyor ancak bunu ne ile yapıyorsunuz? Tabi ki kek ve pastalarla.
 
Cake Bash'de oyuncular kek standındaki en lezzetli ve en çok arzu edilen kek olma yolunda ilerleyecek. Oyunda çeşitli zorluklarla beraber birkaç mini oyun yer alıyor. Bazı mini oyunlarda, diğer keklere karşı kelimenin tam anlamıyla mücadele edecek ve bu mücadeleden zaferle ayrılmanız gerekecek. Bu yüzden diğer tatlılara karşı gelmeniz gerekecek ve onları yoldan çıkarmanız lazım.
 
Diğer mini oyunlar göründüğünden daha zor şekilde karşınıza çıkabilir. Oyunda çeşitli zorluklar sizleri bekliyor. Bu zorluklar içerisinde sizi kızartmaya çalışan bir oyun mekaniğini görebilir veya bir pastanın üzerinde dururken bir çatalın üzerinize geldiğini deneyimleyebilirsiniz.
 
Oyunda çoğu mekanik rastgele karşınıza çıkıyor. Bu mekanik Cake Bash'i daha da eğlenceli hale getiriyor. Aynı anda en fazla dört oyuncu bir mini oyuna katılabiliyor ve kolayca partinize katılım sağlanabiliyor. Bu oyun neredeyse pasta yemek kadar eğlenceli bir yapıyı bizlere sunuyor. Tatlılar ile aranız iyiyse parti oyunlarını seviyorsanız Cake Bash denenmeye değer.
 
- Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun!
 
 
 
Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir ritim oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun ilk olarak Temmuz 2018'de Japonya'da ve Asya'nın diğer bölgelerinde ardından Kasım 2018'de Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya'da piyasaya sürüldü. Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun!, bir arada yer alan iki oyunluk bir yapıyı bizlere sunuyor ve çeşitli ritim içeriklerini bünyesinde barındırıyor.
 
Oyunda bir sürü ritim içeriğiyle davul çalma becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Üstelik bu ritim işini arkadaşlarınızı etkilemek için yapabilirsiniz hatta en iyisi olmak için onlarla rekabet edebilirsiniz.
 
Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun!, dört oyuncuya kadar destek sunuyor. Her bir mini oyun ritme dayalılar. Oyun içerisindeki mini oyunlar hafızanızı ve reflekslerinizi de test edecek. Bunun yanı sıra oyun içerisinde mizah unsurları da yer alıyor.
 
Mizah unsurlarından bahsedecek olursak:
 
Oyunda size atılan eşyaları ortadan ikiye kesmeniz veya suşi siparişlerini teslim etmeniz gereken ritim tabanlı mini bölümler yer alıyor. Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun! Switch'te denenmesi gereken parti oyunlarından biri.
 
Serideki önceki oyunlara benzer şekilde parça listesi yedi kategoride düzenlenmiştir. Oyun ayrıca Nintendo eShop'tan satın alınabilen indirilebilir şarkı paketlerini de içeriyor. Oyun, Temmuz 2020 itibariyle 300 şarkı içeriyor (tüm indirilebilir şarkılar dahil). Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun!, Media Create satış rakamlarına göre Japonya'da piyasaya çıktığı ilk haftada 69.984 adet sattı ve bu da onu haftanın en çok satan oyunu konuma getirdi. Bu aynı zamanda serinin bugüne kadarki en iyi başlangıcı. Aralık 2018 itibarıyla oyun Japonya'da 260.000'den fazla kopya sattı. Son olarak Temmuz 2020'ye kadar oyun dünya çapında 1 milyondan fazla adet sattı.
 
- Mario Kart 8 Deluxe
 
 
 
Hemen hemen herkes kart - karting yarış oyununu sever ya da en azından denemek ister. Mario Kart 8'in son ve yenilenmiş sürümü olan Mario Kart 8 Deluxe'te arkadaşlarınız veya aileniz ile beraber oynayabilirsiniz. Bu kapsamda Switch'te oynayabileceğiniz en iyi parti oyunlarından biridir.
 
Mario Kart 8 Deluxe oyununda Mario, Luigi veya diğer karakterler ile yarış pistine atılacak ve çeşitli yarışlara adım atacaksınız. Oyun standart bir kart yarışını sunmuyor. Oyun içerisinde sayısız güçlendirme yer alıyor. Bunları kendi yararınıza kullanabiliyorsunuz.
 
Mario Kart 8 Deluxe oyununda göz açıp kapayıncaya kadar ilk sıradan son sıraya kadar gerileyebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunun her anında çok temkinli ve dikkatli olmanız gerekiyor.  Ama arkadaşlarınızla ve ailenizle oynarken bu durum gerçekten önem arz etmiyor. Oyunda genel olarak eğlenmeye bakıyorsunuz.
 
- Overcooked! 2
 
 
 
Overcooked! 2, en yakın arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz eğlenceli bir yapıyı sunuyor. Oyunun amacı çeşitli yemekler yaparak sunmak. Ancak bu herkesin bildiği klasik mutfak ve yemek oyunlarından değil. Overcooked! 2 oyununda tehlikeli durumlarda yemek hazırlıyor olacaksınız ve burada her türlü soruna karşı hazırlıklı olmanız gerekeecek. Bir deprem mutfağınızı ikiye bölerken, diğer yandan oluşan çatlaklardan su sızıntıları olacak. İşte böyle bir ortam.
 
Overcooked! 2 oyununda baskı altındayken sakin kalmanız gerekecek ve hangi modu seçtiğinize bağlı olarak ister arkadaşlarınızla bir takım olarak iş yapacak isterseniz de onları en iyi şekilde kullanmaya çalışabileceksiniz. Her iki durumda da Overcooked 2 oynarken o heyecanı hissedeceksiniz. 
 
- Super Mario Party
 
 
 
Mario Party oyunları uzun zamandır Nintendo konsollarında parti eğlencesinin temelini oluşturuyor ve seriye en son eklenen Super Mario Party de oldukça zevk veren yapımlardan biri Arkadaşlarınız ve ailenizle oyun oynamayı seviyorsanız Super Mario Party oyunu Switch'te satın alabileceğiniz en iyi parti oyunlarından biri.
 
Super Mario Party, oyuncuları dijital bir masa oyununa davet ediyor. Oyunda zarları atarak, nereye gideceğinize ve kendinizi hangi mini oyunda yer alacağınıza karar veriliyor. Super Mario Party,'de toplamda 80 tane mini oyun yer alıyor ve bunların çoğu Joy-Con'un hareket özelliklerini kullanıyor. Yani karmaşık kontroller yok diyebiliriz. Super Mario Party gerçekten de herkesin katılabileceği ve eğlenebileceği bir oyundur. 
 
- Jackbox Party Pack
 
 
 
Jackbox Party Pack oyunları eğlenmek için güzel bir araç. Birden fazla parti oyununu paketler halinde bir araya getiren Jackbox Party Pack sürümü, arkadaşlarınız ve ailenizle birlikteyken oynayabileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz eğlence aracı. İşin en iyi yanı bu oyunların hiçbiri Joy-Cons veya Pro Controller'a sahip olmanızı gerektirmiyor. Tablet veya telefondan da oynayabiliyorsunuz. 
 
Jackbox Party Pack içerisinde birçok mini oyun yer alıyor ve bunların hepsini deneyimleyebiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespew oyun listeleri en çok oynanan oyunlar
Skyrim Special Edition için Yeni Mod Oyuna Yok Edilebilir Nesneler Ekliyor GRIME için Yeni ve Ücretsiz DLC Duyuruldu: Colors of Rot

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Listeleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız