Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch ABD'de Tüm Zamanların En Hızlı Satan Ev Konsolu Oldu

 
   Nintendo, Switch'in Amerika Birleşik Devletleri üzerinde tüm zamanların en hızlı satan ev video oyun sistemi olduğunu duyurdu.

   Nintendo'nun satış verilerine göre, Switch Amerika Birleşik Devletleri'nde 10 ayda 4.8 milyondan fazla sattı. Böylelikle Switch Wii'nin rekorunu da kırmış oldu. Wii Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ilk 10 ayında dört milyondan fazla satmıştı.
 
   "Ülkenin dört bir yanındaki hayranlar sevdikleri oyunları evde ya da hareket halindeyken oynama zevkini tadıyorlar." dedi Nintendo Amerika COO ve başkanı Reggie Fils-Aime. "Artık birçok insan tatil için Nintendo Switch sistemi aldığına göre, 2018 ve sonrasında onlara eğlenceli yeni sürprizler sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." 
 
   Nintendo üçüncü parti desteği hakkında da olumlu konuştu: "Hayranlar ayrıca EA, Activision, Ubisoft, Capcom, SEGA, Take 2 ve Bethesda gibi büyük yayıncılar ve bağımsız geliştiricilerin devam eden desteğini bekleyebilir." 
 
   Switch 3 Mart 2017 tarihinde $299 fiyat ile çıktı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Game Informer Dergisinin Şubat Kapağı God of War Feudal Alloy PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

9.1.2018 18:54:35

0
Her şeye rağmen hiç bir oyunu 4K Minecraft zevkine eşdeğer değil...😂

darkdiva

9.1.2018 17:33:29

+1
Her Nintendo haberinin altında şu Xbox fanının kıskançlıktan ağzı köpük saçarak saçmalaması çok güldürüyor beni. Her seferinde de kendisini aşıp daha fazla saçmalamayı başarıyor. Var bir kuyruk acısı ama hayırlısı :)

The_Rahip

8.1.2018 08:15:23

+1
Nintendo yeni konsolunda resmen 3 forvetle oynuyor :) Bayonette 3 ve özelliklede Metroid Prime 4 bu sene raflarda yerini alırsa özellikle Amerika pazarında Switch ortalığı yıkar geçer.

Venomstr

7.1.2018 20:41:01

0
http://www.metacritic.com/game/switch/super-mario-odyssey

Kennnn

7.1.2018 17:38:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Midorima <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Project Scorpio 15 yıllık oyun editörü Oyungezer den Tuğbek Ölek: Ehliyet alacak yaşa gelmiş birinin süper mario ya delirmesine saygı duyamam! 46. Dk ya sarın [DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=dfZHWVZUHWE] Helal reis Nintendo çöpçülerine ağzının payını vermiş. <img src="https://forum.donanimhaber.com/image/smiley/pray.gif" alt="" align="middle" border="0"></blockquote> Oyun editörü dediğin objektif olur.Oyun iyiyse hakkını vereceksin bu iş böyledir. Kendi türünde Marionun çeyreği kadar iyi oyun var mı? Yok. Daha ne öyleyse. Hele sen hiç konuşma en iyi oyunu araba yarışı olan çöpbox fanatiği.
Alakalıdır değildir nedendir bilinmez yıllar önce sagopa kajmer'in ağızdan çıkan ''o cazlar blues'lar mahvediyor beni'' lafını aklıma getirdi. :)

Project Scorpio

7.1.2018 16:31:27

0
Onu kardeşim 1000G yaptı ben değil ama oynamaya ben zorladım o ayrı mevzu.

Adol125

7.1.2018 16:28:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio İyi olan bir oyun yok Nintendo da hepsi sizin gibi çöpçü fanatiklerin hype yapmanın eseri bunlar. Oyundan anlamadığınız gibi birde en eski oyun editörlerinin yorumlarına işinize gelmediği için katılmıyorsunuz ama ister kabul edin ister etmeyin Dünya’nın en overrated oyunları Nintendo da. Hepsi birer rezilliğin eseri. Hele belli bir yaşa gelipte hala Mario ve Pokemon oynayanlar toplumun içinde ne yüzlü geziyor anlamak güç. Kendinize saygınız yok bari diğer oyunculara olsun.
Bunu smurfda başarım kasan sen mi diyon? Yeme bizi şimdi :D :D

Kennnn

7.1.2018 15:10:20

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio 15 yıllık oyun editörü Oyungezer den Tuğbek Ölek: Ehliyet alacak yaşa gelmiş birinin süper mario ya delirmesine saygı duyamam! 46. Dk ya sarın [DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=dfZHWVZUHWE] Helal reis Nintendo çöpçülerine ağzının payını vermiş. <img src="https://forum.donanimhaber.com/image/smiley/pray.gif" align="middle" border="0" alt="">
Hhahaha öyle mi demiş, valla demiş. Güldürdü. :D Şu açıklama doğru düzgün bir cevabı pek haketmiyor.

Adol125

7.1.2018 13:37:57

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio 15 yıllık oyun editörü Oyungezer den Tuğbek Ölek: Ehliyet alacak yaşa gelmiş birinin süper mario ya delirmesine saygı duyamam! 46. Dk ya sarın [DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=dfZHWVZUHWE] Helal reis Nintendo çöpçülerine ağzının payını vermiş.
Oyun editörü dediğin objektif olur.Oyun iyiyse hakkını vereceksin bu iş böyledir. Kendi türünde Marionun çeyreği kadar iyi oyun var mı? Yok. Daha ne öyleyse. Hele sen hiç konuşma en iyi oyunu araba yarışı olan çöpbox fanatiği.

İdrak İstimlak

7.1.2018 13:22:15

+1
Bu da Tuğbek'in ağabeyi Sinan Akkol'dan Nintendo yorumu...
quote:

Yanlız bu E3'te şaşırdığım ve çok sevindiğim bir olay oldu: Nintendo geri geldi! Evet, WiiU ile öngörüsüzlük yapmış olabilirler. Ama Nintendo'nun batmasını bekleyen mezarcılara inat, 25 yıllık IP'lerine hala can katabilen, çok başarılı bir firma Nintendo. Bir değil iki yeni Zelda oyunu, kendi Mario oyununu kendin yapma imkanı ve neredeyse tüm büyük Nintendo karakterlerine heyecan verici yeni oyunlarıyla göz doldurdu. Bunun yanında, fikren de tazelenme mesajı verdiler dijital konferansları ve Splatoon gibi yenilikçi oyunlarıyla. Ah, keşke bir cengaver Nintendo'yu yeniden Türkiye'ye getirse diyorum... 2015'te oynayamadığımız her oyununa üzüleceğiz çünkü.
http://oyungezer.com.tr/makaleler/37748-e3-%C3%BCn-en-iyi-oyunu

Project Scorpio

7.1.2018 12:08:31

+1
15 yıllık oyun editörü Oyungezer den Tuğbek Ölek: Ehliyet alacak yaşa gelmiş birinin süper mario ya delirmesine saygı duyamam! 46. Dk ya sarın [DHTUBE=https://m.youtube.com/watch?v=dfZHWVZUHWE] Helal reis Nintendo çöpçülerine ağzının payını vermiş.

İdrak İstimlak

6.1.2018 14:35:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hocam sende switch var mı ? Varsa nerden aldın ?
Switch almadım henüz, iki seneye kadar almayı da düşünmüyorum. Ele ayağa düşünce alırız...

GT_55

6.1.2018 14:31:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Switch, PS4 satış haberlerini görmekten bıktım, MS un Xbox Öne X konsolu milyonlarca satıp, ilk yılında PS4 u geçecekti hani, böyle iddiaları olan forum üyeleri vardı. Halen bir Xbox One satış sayısı içerikli bir haber göremedik, acaba editörler bizden gerçekleri mi saklıyor?
Hocam sende switch var mı ? Varsa nerden aldın ?

İdrak İstimlak

6.1.2018 12:21:24

+1
Switch, PS4 satış haberlerini görmekten bıktım, MS un Xbox Öne X konsolu milyonlarca satıp, ilk yılında PS4 u geçecekti hani, böyle iddiaları olan forum üyeleri vardı. Halen bir Xbox One satış sayısı içerikli bir haber göremedik, acaba editörler bizden gerçekleri mi saklıyor?

BSC Misafiri

6.1.2018 03:11:45

0
Ahhh o ps4 Xbox ve pc için çıkan oyunlar Switch için de çıksa garanti diğer konsolların satış ve de oyun satışları tamamen alta vurur da bi türlü çıkmıyor işte exclusive olmayan bazı oyunlar bile ahh ahh, bi şu Switch 3ds oyunları da oynatsaydı süper olurdu da neyse artık :(( kaliteli wii ve camecube oyunlarının da portlarını beklemedeyim Nintendo ‘dan

powersmachine54

6.1.2018 01:57:11

0
Adamlara helal olsun. Nintendo switch bile Amerika'da çok fazla satıyor. Zaten PS4 Nintendo dan sonra en çok satılan konsol ve oda Amerika'da fazla satıyor. Microsoft vatanı Amerika'da bile Xbox one konsolları bu kadar fazla satmıyor. Çünkü exclusive oyunları yok. Ve yanlış politikalar izlediler. Xbox one x güçlü olsa da exclusive oyunları olmadığı bu konsol bekleneni veremez. Zaten bunu da bu haber bile onaylıyor.

BSC Misafiri

6.1.2018 00:37:02

+2
Switch tüm zamanların en iyisi olacak! Çünkü heryerde oyun özgürlüğünü sadece Switch yaşatıyor

BSC Misafiri

5.1.2018 22:47:09

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ''Yok efendim İnsanlar Güç için Konsol alıyormuşta'' Bunu bu sitede dolaşan ismini vermek istemediğim ''yılın fanboyu'' Lakaplı bir şahıs söylüyor...En çok güvendiği markanın ülkesinde bile ''Özel oyunları'' sayesinde Rekorlar kırıyorlar elin firmaları, Bizim Fanboy hala ortalığı karıştırma peşinde...
Aynen haklısın, Black Friday ve Cyber Monday gibi etkinliklerde Xbox One S konsolu Amerika'da 189 dolara düşmüş ve One X'te ise 2. kumanda veya hediyeler ile çok cazip kampanyalar yapılmıştı. Onlarda özel oyun olmayınca rekoru hiç indirim yapmadan Switch kırdı, aslına bakarsan Xbox One'ı çıktığı zaman alanların büyük çoğunluğu 7-8 özel oyunundan ve geliştirilebilecek özel oyunlardan umutlu diye almışlardı. Baştan ReCore veya Quantum Break gibi vasat oyunların geleceğini ve onlarında PC'de satılacağını bilselerdi şimdiki sattığının çeyreğini satamazdı. Bak görüyorsun ''Dünya'nın en güçlü konsolu'' denilen cihazın ne kadar sattığı açıklanmıyor, gurur duyabilecekleri bir rakam değil demek ki!

BSC Misafiri

5.1.2018 22:47:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sage Djavul Yanılmıyorsam yeni Zelda projesinede başlanıyor. Nintendo bu sefer önceki ev konsollarına göre cidden daha agresif ilerliyor. Yeni Zelda oyununun resmi duyurusuyla beraber satışlar katlanır.
Birader normalde Zelda:Breath of The Wild oyununu Nintendo Wii U için 2016'nın 9. ayında filan piyasaya sürmeye hazırlanıyordu fakat sonra fikir değiştirerek Switch için de uyarlama yoluna gittiler, o yüzden oyunun çıkışı Mart 2017'ye kaldı. Yani demem o ki 2016 son çeyreğinde filan oyun bitirildi ve Switch portunu üstlenen stüdyo farklı. Breath of The Wild için Nintendo ilk olarak oyunun tamamiyle 2D versiyonunu yaparak bütün fikirleri ve haritada istediğini deneyebileceği simülasyon olarak kullanmıştı ve açık dünya ortamı bu yüzden son derece başarılı oldu. Bir hafta önce yapımcı Aonuma devam oyununa çoktan başladıklarını ve aynı açık dünya özgürlüğünü devam ettireceklerini söyledi, 2D simülasyon haritası sayesinde en geç gelecek sene sonuna oyun hazır olacaktır. Diğer bir önemli konu da son günlerde bazı perakendeciler ve reddit'te Metroid Prime 4 ve Bayonetta 3'ün bu sene içerisinde piyasada olacağı yönünde listelemeler ve haberler var. Eğer gerçekleşir ve beklentide olan diğer büyük oyunlar ismen dahi Ocak Direct etkinliğinde duyurulursa çok büyük rekorlara ulaşacaktır.

The_Rahip

5.1.2018 20:57:46

+2
Yanılmıyorsam yeni Zelda projesinede başlanıyor. Nintendo bu sefer önceki ev konsollarına göre cidden daha agresif ilerliyor. Yeni Zelda oyununun resmi duyurusuyla beraber satışlar katlanır.

İdrak İstimlak

5.1.2018 14:57:37

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Türkiye den resmi olarak çekildikleri için yetkililere teşekkür ettiğim konsol.
Artık darısı Xbox'in Amerika'dan çekileceği günlerin başına...

BSC Misafiri

5.1.2018 13:45:08

+1
Helal olsun nintendo büyük başarı :)

BSC Misafiri

5.1.2018 13:44:45

+5
''Yok efendim İnsanlar Güç için Konsol alıyormuşta'' Bunu bu sitede dolaşan ismini vermek istemediğim ''yılın fanboyu'' Lakaplı bir şahıs söylüyor...En çok güvendiği markanın ülkesinde bile ''Özel oyunları'' sayesinde Rekorlar kırıyorlar elin firmaları, Bizim Fanboy hala ortalığı karıştırma peşinde...

Project Scorpio

5.1.2018 12:34:26

+2
Türkiye den resmi olarak çekildikleri için yetkililere teşekkür ettiğim konsol.

The_Rahip

5.1.2018 12:26:01

+3
O zaten epic fail'di. TV muhabbetine güvendiler ama ellerinde patladı. Switch bu hızla giderse 2018'i ikincilik ile kapar. Rüzgarı arkalarına aldılar bu anlayış ile devam ederlerse önleri açık.

İdrak İstimlak

5.1.2018 12:09:37

+3
Artık bu da MS un rekoru olacak. Piyasaya rakibinden 4 sene önce çık, bir sene içinde geriye düş. Ama en çok güldüğüm bunların bir yöneticisi vardı, 400 milyon konsol satacağız diyordu.

Dark Poison

5.1.2018 11:54:36

+5
Valla su ara konsollar fason 4k yarisina girdi ama oyuncularin istedigi sey net bir sekilde eglenebilecekleri oyunlardan baska birsey degil aslinda.Oyle olmasa en cok satan konsollar duz ps4 ve switch olmazdi zaten.Switch in satis basarisi guzel bir rekabet ortami dogurdu ve iyi exc oyunlarin konsolun ana damarlari oldugunu tekrar hatirlatti.

darkdiva

5.1.2018 08:53:16

+4
Alsa alsa sadece Japonlar alır diyenler öne çıksın bakalım :)

The_Rahip

5.1.2018 08:48:44

+3
Switch eğer rakipleriyle aynı zaman diliminde çıksaydı şuan pazardaki satış rakamları çok daha farklı olurdu. Bu sene sonuna kadar büyük olasılıkla pazarda ikinciliğe yükselecektir.

badb0y06

5.1.2018 06:37:46

+2
Switch bana hitap etmesede satışlarını beğendiğim bir konsol. Türkiyede fiyatı yüksek geldiği için çoğunluk ilgi duymuyor bence.

BSC Misafiri

5.1.2018 00:11:01

+2
10 aylık bölümde rekor 5.8 milyon ile el konsolu GameBoy Advance'e ait iken neslin en başarılı konsolu PS4 ise bu süreçte 3.9 milyon konsol satmıştır. Başarı varsa PS4 ve de Switch özel oyunlarına borçludurlar, kimisi de var mesela yeni ve en güçlü konsolunun satış rakamlarını vermeyecek kadar utangaçtır ve hep rakiplerini takdir eden saygılı bir CEO'ları vardır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız