Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Survarium'un Yeni Oyun Modu Hakkında Pek Çok Detay Paylaşıldı

Yapımcı ekip Freeplay modundaki haritaların büyüklüğüne dikkat çekiyor.

       S.T.A.L.K.E.R. yapımcıları tarafından geliştirilen Survarium için yeni bilgiler paylaşıldı. Geliştirici ekip Vostok Games oyunda bulunacak Freeplay modunu detaylandırdı. Bu mod sezonlara bölünecek ve oyunculara belirli bir hikaye anlatacak.
 
        Yapımcı ekibin yaptığı açıklamaya göre oyunun ilk sezonu, alıştığımız PVP haritalarından çok daha büyük olan bir haritada geçecek. Freeplay modunun çok tehlikeli olacağı ve oyuncuların yüksek seviyeli alanlara girmek için belirli ekipmanlara sahip olması gerekeceği belirtiliyor. 
 
         Bahsettiğimiz bu modun haritalarında oyuncu sınırlaması olacağı belirtiliyor. Yani diğer oyuncularla çok sık karşılaşmayacağız. Yine de haritaların, sürekli gezinen mutantlar ve her iki saatte gerçekleşen fırtınalar sayesinde çok tehlikeli olacağı söyleniyor. Oyunda bir fırtına gerçekleşmeden 15 dakika önce server'a yeni oyuncu katılamayacak. Serverdaki oyuncular da bu süreyi sığınak bulmak için kullanacak. Eğer oyuncular fırtınadan sağ çıkabilirlerse 10 dakika boyunca fırtınanın getirdiği ödülleri toplayabilecekler. 10 dakika sonunda ise server'a oyuncular gelebilecek.
 
       Oyundaki oyuncular gruplara ayrılacak. Bazen bu oyuncu grupları birbirine karşı mücadele etmek zorunda kalsa da genel olarak gruplar arasındaki ilişki oyunculara bağlı olacak. Son olarak bu modta oyuncuların davranışlarına göre şekillenen karma sisteminin bulunacağını belirtelim. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak survarium.com mmofps mmo free to play stalker gsc survarium vostok games
Contrast'ın Yapımcısı Yeni Oyunu için İki Konsept Tasarım Paylaştı Nintendo, Harry Potter'ın Oyununu Yapmak İstemiş

waltran

9.2.2015 15:48:05

0
Oyunu betada oynayan herkesin beklediği oyun modu fakat halan shooter olarak sorunları var, silahlar dengesiz; yürüyüş, ateş etme gibi temel mekanikler son derece zevksiz. Belki bu mod ile bunlar göz ardı edilebilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Survarium
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız