Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Supermassive'den Yeni Nesil Playstation'a Oyun


    Sony Türkiye'nin başlattığı Türkçe dublajlı oyun akımının ilk üyesi Start the Party(Parti Başlasın)'nin yapımcısı Supermassive Games'in yeni oyunu ortaya çıktı. Görünene göre stüdyo, Sony için yeni bir oyun geliştiriyor.
 
    Stüdyo mühendislerinden Sunny Mody'nin LinkedIn profilinde gözüken bilgiye göre Supermassive Games, Sony'nin yeni nesil Playstation konsoluna AAA kalitede bir oyun geliştiriyor. Bu oyunla ilgili daha fazla bilgi yer almıyor.
 
    Move oyunları üzerine odaklanan firmayı son Gamescom fuarında duyurulan Until Dawn isimli korku oyunundan da tanıyoruz. Bakalım firmanın yeni oyunu ne olacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony until dawn supermassive start the party
Prince of Persia Serisine Üretim Durduruldu! Dead Space 3'e Senaryo Odaklı Bir DLC Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheBladeRunner

30.1.2013 13:25:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Aykut 2013 te duyurulursa gel yüzüme tükür xbox ı bilmem ama sony nin öyle bir şey duyurmayacak kesinlikle eeminim bilgiler çok sağlam sende buna inansan iyi olur ;)
ilk once ben tukurebilirmiyim? Guzel kardesim konsolun yapimci kitlerinin ayyuka ciktigi konusuluyor nereye tanitilmiyor,birak tanitilmayi sene sonu piyasada buyuk ihtimalle konsol hadi bilemedin en gec 2014 ilk ceyrek Sony bi daha rakibi ile arasin zaman farki koymaz

BSC Misafiri

30.1.2013 10:02:28

0
Aykut 2013 te duyurulursa gel yüzüme tükür xbox ı bilmem ama sony nin öyle bir şey duyurmayacak kesinlikle eeminim bilgiler çok sağlam sende buna inansan iyi olur ;)

- The Stig -

30.1.2013 07:22:36

0
aaa! :))

oyuncu11790

30.1.2013 01:29:21

0
artık iyi bir konsol çıksın da oyunculuk gelişsin her yönden artık sürekli tekrar eden yapıya bürünmeye başladı ...herkes yeni nesle bombalar hazırlıyor umarım beklentileri karşılar

aykut291

30.1.2013 00:39:39

0
Valla içimden bir ses Sony Ps3 de yaptığı hataları iceleyip ps4 de bomba etkisi yaratacak diyor. Hadi bakalım hayırlısı of ya şu E3 2013 gelsinde görelim artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız