Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Superhot VR Sadece Geçtiğimiz Hafta İki Milyon Dolardan Fazla Gelir Elde Etti

 
Zamanın yalnızca siz hareket ettikçe devam ettiği birinci şahıs nişancı oyunu Superhot'ın sanal gerçeklik versiyonu Noel haftasını oldukça iyi geçirdi.
 
Geliştirici ekibin yönetmeni Callum Underwood, Superhot VR'ın sadece geçtiğimiz yedi günde yaptığı satışlardan 2 milyon dolardan fazla gelir elde ettiğini duyurdu.
 
Satışların bu denli artmasındaki sebep Noel'de oyuna ve sanal gerçeklik kasklarına gelen indirim gibi görünüyor. Superhot VR, piyasadaki en iyi VR oyunlarından biri olarak gösteriliyor. Kazandığı ödüller: DICE Awards Immersive Reality Game of The Year 2017, Unity Vision Summit Virtual Reality Game 2017, Pixel Awards Best Virtual Reality Game 2017 ve Digital Dragons Best Virtual Reality Game 2017.
 
PlayStation 4'te PlayStation VR ve PC'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Haftanın Espor Gündemi: 26 Bilim Kurgu RTS Gray Zone Önümüzdeki Sene Steam'de Erken Erişime Açılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

30.12.2019 17:25:32

0
Şu oyunun getirdiği yenilik, FPS türü için başlı başına yeni bir yoldur aslında. Bu kadar deneysel düzeyde kısa olmasaydı eğer çok daha fazla ses getirirdi. Düşünsenize, AAA bütçeyle süper grafiklerle bu anlayışta daha doyurucu bir FPS geliştirildiğini. Birkaç adım ilerisiyle strateji - FPS gibi yeni bir anlayış bile oluşturulabilirdi. Max Payne'in getirdiği ağır çekim olayının bence daha ilgi çekicisini yapmış adamlar ama dediğim gibi çok basit düzeyde deneme amaçlı bir oyun olduğu için göze çarpmadı.

Guest-97901DBF5

30.12.2019 16:38:37

0
bu oyunu oynamayı bi türlü beceremedim ya

BSC Misafiri

30.12.2019 12:41:30

0
Super hot oynarken o görevlere girişte yanan sönen portallardan geçerken ekrana bakınca başıma ağrı giriyordu.VR da denemek istesemde o anlarda kusardım herhalde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız