Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Superhot Ekibi Indie Oyunlara Destek Oluyor

Polonyalı bir ekip tarafından geliştirilen ve oldukça büyük bir başarı yakalayan 'Superhot' isimli oyunu oynamamış olsanız bile muhtemelen adını en az bir kere duymuşsunuzdur. Superhot'ın oyun ekibi yani Superhot Presents, resmi olarak bir oyun dağıtıcısı olmasa da şu anda indie oyun geliştiricilerine finansal olarak yardım ediyor. 
 
Superhot Presents hala bir dağıtımcı olmadığını belirtmekle birlikte, indie oyun geliştiricilerine paradan fazlasını teklif ediyor. Ekip, geliştiricilere iş danışmanlığını ve tecrübelerini sunmayı vaat ediyor.  
 
Superhot ekibinden Callum Underwood: "En nihayetinde Superhot da hayranlar için yaratıldı. Gelmiş olan paralar da bize birçok olanağın kapısını araladı. Superhot Presents da kendi hayranlarımızdan almış olduğumuz desteği, başka geliştiricilerle paylaşmamız için bir yol." dedi. 
 
Bu olanaktan fayda sağlayan iki oyundan birisi, bir macera oyun serisi olan 'The Haunted Island, a Frog Detective Game' iken bir diğeri ise retro bir RPG olan 'Knuckle Sandwich' oldu.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Indie publisher dağıtıcı The Haunted Island a Frog Detective Game Knuckle Sandwich Superhot
Apex Legends'ın Solo Modunu Hileciler Bastı 'Fiend' WWE 2K20'nin İlk DLC'siyle Birlikte Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız