Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Smash Bros. Ultimate'ın Yeni DLC Karakteri Pyra / Mythra için 4 Mart'ta Sunum Düzenlenecek

 
Nintendo, Super Smash Bros. Ultimate'ın geçtiğimiz hafta duyurulan yeni indirilebilir içerik karakteri Pyra / Mythra için 4 Mart Perşembe Türkiye saati ile 17:00'da başlayacak ve 35 dakika sürecek bir sunum düzenleneceğini açıkladı.

Super Smash Bros. Ultimate yönetmeni Masahiro Sakurai, yeni indirilebilir içerik karakterinin çıkış tarihini, oynanış özelliklerini ve daha fazlasını paylaşacak.

Xenoblade Chronicles 2'den Pyra / Mythra tek bir karakter olarak Super Smash Bros. Ultimate'a katılacak ve oyuncular maç sırasında Pyra ve Mythra arasında serbestçe geçiş yapabilecek. Fighters Pass Vol. 2'ye dahil olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Super Smash Bros. Ultimate Super Smash Bros. Switch Nintendo
NieR Replicant ver.1.22474487139… için Yeni Fragman ve Ekran Görüntüleri Yayınlandı Star Wars Republic Commando PS4'e ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

woah buffet

24.2.2021 22:21:34

0
bir gün senin de sıran gelecek waluigi

BSC Misafiri

24.2.2021 18:28:58

0
Smash sahibi olmasam da Sakurai için izliyorum her fırsatta, çıkan zorlukları nasıl aştıklarına dair gayet eğlenceli ve sade bir sunumu oluyor. Özellikle orjinalinde hatlarıyla şov yapan bu karakterleri nasıl düzenlediklerine dair kesin yorumları olacaktır. Snk'dan Mai'yi bu yüzden oyuna ekleyememiştiler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros. Ultimate
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız