Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super President Brothers: Hunt for Bowser Laden


     Geçtiğimiz hafta ölü olarak ele geçirildiği belirtilen Usame bin Ladin, gündemi en meşgul eden konulardan birisiydi. Hala konu hakkında spekülasyonlar devam ede dursun, oyun severlerde bu konuya tabi ki kayıtsız kalmadı. 

     Bin Ladin'in ölümü ile birlikte hayran yapımı bir çok oyun ve farklı yapımlar ile karşılaştık. İşte bunlara yeni bir örnek daha katıldı. Bu seferki oyun ise oyun dünyasının en önemli oyunlarından biri olan Super Mario temelleri üzerine kurulmuş.

      Hazırlanan videonun hemen başında Bin Ladin'i İkiz Kuleler benzeri bir yeri yıkarken görüyoruz. olayın hemen sonrasında topuklayan Ladin'in peşine ise Amerika'nın eski başkanı George W. Bush düşüyor. Bir süre kovalamacadan sonra Amerika bayrağı temalı bir mantar yiyen Bush, büyüyerek Barack Obama'ya dönüşüyor. Bin Ladin'i gafil avlayıp, denize gönderen isim ise Obama olarak gösterilmiş. Bu ilginç videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Super President Brothers: Hunt for Bowser Laden Barack Obama Usame Bin Ladin
GTA V Böyle Olamaz (Video) İngiltere'de Zumba Fitness Liderliği Devam Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız