Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Odyssey Nintendo Switch için Duyuruldu

 
   Nintendo, gelmesini zaten beklediğimiz 3D Mario oyununu Nintendo Switch sunumu esnasında duyurdu.
 
   Nintendo'nun yeni Super Mario oyunu Super Mario Odyssey, Nintendo 64'teki Super Mario 64'ten ve Nintendo GameCube'deki Super Mario Sunshine'dan bu yana sunulacak ilk Sandbox oyunu olma özelliği taşıyor. Bu yeni macerada Mario, mantar krallığından çıkıp farklı dünyalara gidiyor.
 
   Oyunun 2017 tatil sezonunda çıkış yapması planlanıyor. Çıkış yapacağı platform ise Nintendo Switch.
 
  Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Nintendo Switch Super Mario Super Mario Odyssey
Splatoon 2 Nintendo Switch için Duyuruldu The Legend of Zelda: Breath of the Wild Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Redunay

14.1.2017 20:09:22

0
Yeni bir Donkey Kong oyunuda gelseydi iyiydi.

BSC Misafiri

13.1.2017 19:39:26

0
süperrrr

Jack Rabbit Slims

13.1.2017 18:56:33

0
3D'yi yakıştıramıyorum Mario'ya, çeşitli Gameboylarda oynadığım Mario oyunları hep efsaneydi 2D olanlar.

BSC Misafiri

13.1.2017 14:25:04

0
Yılın oyunu Zelda olur diyordum ama bu oyunda olabilir :)

Fingolfin.

13.1.2017 14:23:19

0
3D World'u da sevsem de, onun gibi a noktasından b noktasına gitme odaklı değil de, sandbox bir oyun çıkarmaları, eskisi gibi biraz keşfetme tadı vericek olmaları güzel oldu.Günümüz dünyası kısmı hariç, aşırı beğendim, farkı boyutlara falan gidiceğiz sanırım.Güzel olucağından şüphem yok, beklemedeyim.

_Nintendo_

13.1.2017 13:24:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TurtleTut
Öncelikle ''bir daha geri dönmeyin'' lafı firmaya değil bir Nintendo yöneticisinden Square firmasındaki bir geliştiriciye bugün değil 1995-96 yıllarında sarfedilmiş bir sözdür. Nintendo konsollarında hayat bulmuş Final Fantasy serisinin 7. oyunu ilk olarak Nintendo 64 için düşünülmüş fakat yapımcı Square haklı olarak oyunun büyük bir proje olduğunu ve 64 mb'lık kartuşa sığdırılamayacağını söylemiştir ki bu anlaşmazlık sonucu oyun PSX'e 3 CD gibi bir boyutta çıkınca Square'a hak vermemek elde değil. Bu konu 2-3 gün önce haber oldu diye bugünün mevzusu değil yani. Switch'e duyurulan Dragon Quest X, XI ile Dragon Quest Heroes I ve II'nin yanında 3DS çıkmış Bravely serisi oyunlarda Square-Enix yapımıdır. Sunumu bende canlı izledim ve duyurulan 1. ve 3. parti oyunlar bakımından oldukça yetersiz buluyorum. Videosu olmasa da geliştirilen 80 oyun içinden isimlerini belirtip E3'te gerekli içeriği gösterebilirlerdii. Konsolun fiyatının 250 dolar olması gerektiğine hemfikirim yalnız online hizmetin ücretli olması konusunda üzüm üzüme bakarak kararır diyorum. Yanıldığın en büyük konu Nintendo'nun Playstation'a rakip olabileceğidir. Arkadaşım; ne Nintendo Playstation'a rakip olabilir ne de Playstation Nintendo'ya rakip olamaz. Yani birbirlerinin yerine tercih edilebilecek 1. parti oyunlara sahip değiller, kendi adıma iki konsolu da birbirinden kaliteli oyunları için seviyorum ve bu oyunları oynamak istiyorsam bu konsolları almak zorundayım. Yani Last of Us oynadıysan Xenoblade Chronicles oynamış sayılmazsın, Mario Kart oynaman Gran Turismo oynamış doygunluğu vermez. Diyeceğim şey; ne Sony ne de Nintendo 1. parti oyunlarının kalitesini rakiplerine göre belirlemiyor, artık gelenek haline getirdiler. Nintendo Switch firmanın deyişiyle her yerde oynanabilir ev konsoludur, 3DS ise el konsoludur. DS'de Super Mario var diye 7 yıldır piyasaya çıkmayan Super Mario Odyssey'i yok sayamam. Oynamak istediğim oyunlar odaklı düşünen biriyim, oyun dünyasının geleceğini veya konsol firmalarının kar-zarar durumu ülkemiz şartlarında dikkate alacağım bir konu değil. Sony ve Nintendo'ya başarılar dilerim.

Hoid

13.1.2017 13:19:12

0
Mario aşmış kendini .

KAKÁ

13.1.2017 12:51:30

0
İşte bu oyun switch aldırır mesela.

İdrak İstimlak

13.1.2017 12:44:08

+4
Ameliyatla midesi aldıran arkadaşlar lütfen bu konuya yorum yapmasınlar.

onur89tr

13.1.2017 12:38:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: _Nintendo_ Oyun tanıtıldığı zaman bazı bölümlerine bakarak Super Mario Galaxy 3 olabileceğini düşündüm fakat değilmiş. Bu oyun ve Legend of Zelda BotW şu listenin ilk 10'una rahatlıkla girecek yapımlar. http://www.gamerankings.com/browse.html
Heh, Nintendo'nun Türkiye temsilcisi de gelmiş.

İdrak İstimlak

13.1.2017 12:36:30

+2
Zorluğu bir tarafa, eğlencesini hiç bir şeye değişmem. Evde çocuklarla sık sık Mario 3D World ve Super Mario Bros oynarız, bazen gülmekten karnımıza ağrılar girer. Tüm o teknoloji ve görselliğine rağmen PS4/PC gibi platformlarda bu zevki veren başka oyun yok. Ön yargıları kırmadan böyle peşin konuşmak insanı zor duruma düşürür. Halbuki sadece Mario'lar değil, o kadar kaliteli oyunlar var ki, mesela bir Zelda oynarken aldığım keyfi çok az oyundan alabiliyorum.

The_Rahip

13.1.2017 12:21:27

+2
Agbi Mario oyunlarına laf edenlere ver eline gamepad ile oyunu sinirden gözyaşlarına boğulurlar. Dediğin gibi bu oyunda kesinlikle en iyiler arasına girecektir.

RedTurkei

13.1.2017 12:19:02

0
Mario is missing degilmi bu ? Bence ona cok benziyor. Heyecan verici

asaltek

13.1.2017 11:58:45

0
RUN, FORREST RUN !!! ne hale getirdiler güzelim seriyi.

Antikaruh

13.1.2017 11:40:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: _Nintendo_ Kendi adıma ben oyunseverim, iyi oyun hangi platformda olursa olsun takdir ederim ve sahip olduğum bir platformda ise oynamayı düşünürüm. Last of Us II veya God of War 4'ü nasıl sabırsızlıkla bekliyorsam Legend of Zelda'yı ve Super Mario Odyssey'i de o heyecanla bekliyorum. Bugün yıllar önce Wii'de keyifle oynadığım No More Heroes'in 3. oyunu ve yine yıllar önce bilgisayarda oynadığım Syberia'nın da 3. oyunu Switch'e duyuruldu, diğer duyurular arasında daha çok önemsiyorum. İnsanların oynamadığı oyunlar için bu kadar kin gütmesi anlaşılır gibi değil. Şahsen 2000 yılında futbol oyunlarını ve 2007 yılında da FPS oyunlarını oynamayı bıraktım. Bu durum benim o oyun türlerinin başlıklarında saygısızlık yapma hakkı vermiyor ki.
Meselenin oldukça büyük bir boyutu itibari ile haklısının, ancak... oyun dünyasının ilerisi için endişelenen kişiler bazen yanlış üslup takınabiliyorlar. "Ne alaka" dediğinizi duyar gibiyim.Şöyle ki, sunumu hep beraber izledik, son yıllarda izlediğimiz en kötü sunum olduğu ortada... İleriye dönük hamleleri ile yine yeniden bir Nintendo klasiği var karşımızda, hani şu para etmeyen, son 10 yıldır adam akıllı bir başarı elde edemeyen Nintendo. Dolayısı ile oyun endüstrisinin hızla rekabetsiz bir ortama doğru kaydığı gerçekliği var, sağ olsun Microsoft ve Nintendo'nun politikaları yüzünden. Bu gün çıkıyor adamlar Square Enix'e sakın bir daha geri dönmeyin diye mesaj yayımlıyor. Yine kendi sıkışık ekosistemi, kapalı ve konvansiyonel olmayan japon gelenekçiliği ile kendini ortaya koymaya çalışan bir alet. Günümüz gerçeklikleri dolayısı ile ilk başlarda hype'lar ile tartışmaların getirmiş olduğu gündemdeki güncel konumu ile 3-5 satacaktır sonrasında yine kendi animeci kitlesi içerisinde kavrulup duracaktır. Nintendo'nun artık açılması gerekiyor. Sony'e ciddi bir rakip lazım. Yani ben Mario'yu DS'im de de oynarım, PC'de emülatörlerle de oynarım, Wii U'da da oynadık. Zelda hariç, yeni hiç bir şey yok şu oyunların içerisinde. Fiyatlandırma çok kötü bu arada. 300 dolara mobil konsol ! (her ne kadar dock ünitesi bulunsa da adının sanının geçeceği alanlar mobil oluşu olacaktır -ki reklamını ben yapmadım bu konsolun, bizzat nintendo bunu söylüyor) 249 dolar gibi bir fiyata çıksa, biraz daha açık bilince sahip bir nintendo görebilsek ileriye yönelik çok daha iyi olurdu. Şu mevzu ile ilgili iyi olan tek şey, Zelda ! Başkada bir şey yok.

rambocuk

13.1.2017 11:33:05

0
alıyorummmmmmmmmmmmmmmm

_Nintendo_

13.1.2017 10:28:22

+3
Kendi adıma ben oyunseverim, iyi oyun hangi platformda olursa olsun takdir ederim ve sahip olduğum bir platformda ise oynamayı düşünürüm. Last of Us II veya God of War 4'ü nasıl sabırsızlıkla bekliyorsam Legend of Zelda'yı ve Super Mario Odyssey'i de o heyecanla bekliyorum. Bugün yıllar önce Wii'de keyifle oynadığım No More Heroes'in 3. oyunu ve yine yıllar önce bilgisayarda oynadığım Syberia'nın da 3. oyunu Switch'e duyuruldu, diğer duyurular arasında daha çok önemsiyorum. İnsanların oynamadığı oyunlar için bu kadar kin gütmesi anlaşılır gibi değil. Şahsen 2000 yılında futbol oyunlarını ve 2007 yılında da FPS oyunlarını oynamayı bıraktım. Bu durum benim o oyun türlerinin başlıklarında saygısızlık yapma hakkı vermiyor ki.

İdrak İstimlak

13.1.2017 09:47:39

+11
Meta'ları 97 olan Galaxy 1-2'den sonra bu oyun da her şekilde gelmiş geçmiş en iyi oyunlar listesini allak bullak edecektir. Bu arada Mario oyunlarını çocuk oyunu olarak değerlendirenlerin, zeka yaşlarının 5 yaş altında olduğuna artık kesinlikle emin oldum. Bu kendini beğenmiş tiplerin bir çoğunun herhangi bir Mario oyununu bitirecek kadar ne yeteneğe, ne de zekaya sahip olmadıkları ortada. Ayrıca bir yanlışı daha düzeltelim, bilmeyenler bir kenara not alsın. Mario oyunları casual değil, bildiğin hardcore oyundur...

_Nintendo_

13.1.2017 09:08:54

+4
Oyun tanıtıldığı zaman bazı bölümlerine bakarak Super Mario Galaxy 3 olabileceğini düşündüm fakat değilmiş. Bu oyun ve Legend of Zelda BotW şu listenin ilk 10'una rahatlıkla girecek yapımlar. http://www.gamerankings.com/browse.html

Vinewood

13.1.2017 08:16:42

0
Eski oyunlardaki linear yapıyı kaldırmışlar güzel olmuş, bekliyorum oyunu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Odyssey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız