Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Galaxy 2'den Video ve Görseller

 
     Geçtiğimiz saatlerde tamamlanan Nintendo Summit 2010'da 23 Mayıs olarak çıkış tarihine kavuştuğumuz Super Mario Galaxy 2'nin ekran görüntüleri ve yeni tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Sabah saatlerinde oyunun bu yaz piyasaya çıkabileceği konuşulurken Nintendo düzenlediği konferansta bir çok hit oyununa yaptığı gibi Super Mario Galaxy 2'nin de çıkış tarihini belirledi. Çıkış tarihinin hemen ardından ise oyunun yeni videosunun bugün yayınlanacağı haberi verildi.
 
     İşte oyunun meraklılarını heyecanlandıran bu tanıtım videosu sonunda yayınlandı. 
 
     Yayınlanan tanıtım videosunda oyunun bir çok oynanış özelliği dışında galaksi haritası sistemine de yer verilmiş. Daha önce oyunda bulunacağı açıklanan Yoshi'nin önemini bu yeni videoda çok daha iyi bir şekilde anlıyoruz.
 
     Mario'nun ustalıkla kontrol edeceği Yoshi ile dilini kullanarak objeleri çekebiliyor, uzun mesafelleri dili ile tutunarak geçebiliyoruz. Ayrıca su baloncuklarını da yaratıklar gibi bir çırpıda yutan Yoshi, patlak bir balon gibi bir müddet havada süzülebiliyor.
 
     Videoda dikkat çeken özelliklerden birisi de Mario'nun elinde taşıdığı matkap oluyor. Bu matkap sayesinde Mario yer altındaki gizli altınları toplayabiliyor, küçük gezegenlerin bir ucundan diğerine geçerek savaştığı boss'lara hasar verebiliyor.
 
     Oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan, yeni ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2
"Cell-Shaded Prince of Persia Başarısız Değildi." Monster Hunter 3'ten Yeni Görüntüler ve Bilgiler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız