Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sumo, Kanada'da İkinci Stüdyosunu Açtı

 
 
Sumo Group, Kanada (Vancouver) merkezli Timbre Games adlı yeni bir stüdyonun açılışını duyurdu. Stüdyo, Sumo'nun geçen yıl Eylül ayında 100 milyon dolara satın aldığı Pipeworks Studios'un bir parçası olacak . Aksiyon-macera ve simülasyon türlerine odaklanacak.
 
Timbre, Sumo'nun Kanada'daki ikinci ofisi ve dünya çapındaki 14. stüdyosu olacak. Daha önce Maxis'te Başkan Yardımcısı, genel müdür ve  Capcom stüdyo direktörü olan kurucu ortak Joe Nickolls tarafından yönetilecek. Nickolls, kurucu ortak Zoë Curnoe ile birlikte stüdyo yapım yönetmeni olarak çalışacak. Üçüncü kurucu ortak, yaratıcı yönetmen olacak ve daha önce Relic Entertainment, Capcom ve EA gibi şirketlerde sanat yönetmenliği yapan Geoff Coate olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Sumo Kanada Capcom
Dead Cells, Çin'de Mobil Cihazlarda 2 Milyon Satışı Buldu Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth Final Güncellemesi Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız