Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune ve Dunan Unification Wars 2023’te Geliyor!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla klasikleşmiş oyunları Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune ve Dunan Unification Wars'ın 2023'te PlayStation®4, XBOX ONE, STEAM® ve Nintendo Switch™ için çıkış yapacağını duyurdu!
 
Tokyo Games Show 2022’de duyurulan remaster koleksiyonu için Konami, bazı temel iyileştirmeleri ve yaşam kalitesi özelliklerini doğruladı: 
 
 
 
Grafik İyileştirmeleri

- Işıklandırma, bulutlar ve gölge animasyonları dahil olmak üzere yeni ekran efektleriyle zenginleştirilmiş piksel spraytları ve çevre sanatının keyfini çıkarın. Titreşen alevler, için için yanan duman, yaprak ve böceklerin hareketi, hepsi canlı bir oyun atmosferine katkıda bulunmak üzere özel olarak güncellendi.
- Efektler ve yön yeniden tasarlandı, unutulmaz sahneler çok daha güzel şekillerde hayat buldu! 
 
 
 
Yeni Karakter Çizimleri

- Tüm karakter portreleri HD olarak güncellendi. Suikoden'in 1995 yılında yayınlanan orijinal versiyonu için karakterleri tasarlayan Junko Kawano, Suikoden I HD Remaster Gate Rune War için tüm karakter portrelerini yeniden çizdi.
 
 
 
Ses Geliştirmeleri

- Saha Sesleri – Nehirde akan su, rüzgâr, böcekler ve koşan ayak sesleri gibi orijinal versiyonda bulunmayan çok sayıda çevresel ses eklendi. Daha önce hiç olmadığı kadar sürükleyici bir deneyim sizleri bekliyor!
- Savaş Sesleri – Tüm ses efektleri artık HD. 3D efektlerin etkisine ek olarak, gerçekçi ses, savaşların dinamizmini büyük ölçüde artırıyor!

Oyun Sistem Geliştirmeleri

- Diyalog günlüğü (dialogue log), otomatik savaş (auto battle), hızlandırılmış savaşlar (double speed battles) gibi birçok yeni özellik eklendi.
 
Fragman videosu
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Suikoden I&II HD Remaster
New York Şehrinde Geçen 10 Oyun Yu-Gi-Oh! Duel Links 28 Eylül'de Vrains Evrenine Kapılarını Açacak

mehmetalpertr

17.9.2022 21:57:22

0
En iyisi 1 ve 2 ( özellikle 2 ) diyorlar. Ben bunları PS1 de oynayamamıştım. Güzel birşey çıkarırlarsa denenir bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız