Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League tek oyunculu modda bile internet gerektirecek

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios tarafından oyunculara sunulacak olan çevrimiçi odaklı süper kahraman temalı aksiyon macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 6 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanan oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu gördük. Oyuncular tarafından eleştirilerin odağında olan çıkmamış bu yapım tek oyunculu modda bile internet bağlantısı gerektirecek.
 
Oyunun resmi SSS kısmında birçok soru yanıt buluyor
 
 
 
26 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak olan süper kahraman odaklı aksiyon macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için SSS (Sıkça sorulan sorular) bölümü yayınlandı. Bu bölümde oyuncuların merak ettiği birçok soru yanıt buldu.
 
Olumsuz eleştirilerin odağında yer alan yapımı ister tek istersek de iş birliği modunda oynayabileceğiz ancak SSS bölümüne göre tek oyunculu modda bile internet bağlantısına sahip olmamız gerekecek. Bu durum için herhangi bir neden belirtilmese de birçok kozmetik ürünün ve geliştirmenin yer aldığı bu oyun iş birliği (co-op) moduna göre geliştirilmiş olduğundan bu yola başvurulmuş olduğunu varsayabiliriz (Ek olarak korsan yapıyı engellemek için de bu durum geçerli).
 
Bir süredir geliştirilen Suicide Squad: Kill the Justice League için şu anda beklentiler bir hayli düşmüş durumda. 
 
Oyunun yayınlanan en son oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Suicide Squad: Kill the Justice League Rocksteady Studios Harley Quinn Deadshot Captain Boomerang King Shark
PlayStation Plus'ın durumu, yeni Yüzüklerin Efendisi oyunları: 2si1 The Closing Shift - İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BekirTemel

26.2.2023 18:55:07

0
mobil oyun vibe verdi ama görmek lazım, avengers oyununu da gördük

Krone

26.2.2023 18:02:58

0
Kimse ısrarla solo bir Batman devam oyunu yapmıyor. Millet çıldıracak artık ya !

sh4dy_081991

26.2.2023 16:37:34

+1
Oyun zaten gameplayi ortaya ciktiginda patladi gibi. Eger radikal degisiklikler yapilmazsa ki oyun neredeyse tamamlanmis gozukuyor. Ölü dogabilir. Rocksteady gibi becerikli bir yapimcinin bu oyun ile bunca senedir eba edilmesinde kimin payi varda umarim inanilmaz bir zarara ugrarlarda akillanirlar. Su adamlar ki Arkham serisini yaratmis yaptirdiklari oyuna bak. Resmen Gotham Knights ve Avengers kafasindalar. Ayni hatalari yapiyorlar surekli, elestirileride dikkate almiyorlar sanirim ama insanlar boylr bir oyun istemiyor iste be diye zorluyorsunuz hala.

BSC Misafiri

26.2.2023 14:23:56

0
İnternetim kesildimi oynayamayacam yani sağolun ben almayayım.

BSC Misafiri

26.2.2023 13:45:12

0
Oğlum yazık o grafiklere...

BSC Misafiri

26.2.2023 13:19:34

0
Crack oynanmasını istemiyorlar belli ki.

aykut291

26.2.2023 13:11:04

+1
Oyuna resmen kombo yapıyor insanlar yabancı formlarda yerden yere vuran dolu ki bende yerden yere vuruyorum.Rezalet ötesi Oyun olduğu çokdan belli yazık Warner Brosun bu kafayla işi zor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Suicide Squad: Kill the Justice League
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız