Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sudama Relation, PS4, Switch ve PC için Duyuruldu

 
 
 
Entergram, PlayStation 4, Switch ve PC için “keşif tarzı kaydırmalı macera ” oyunu Sudama Relation'ı yayınlayacağını duyurdu. Amazon ve Biccamera gibi perakendecilerin listelerine göre, 23 Mart 2023'te Japonya'da piyasaya sürülecek.
 
Orijinal film müziği, Irimajiri karakterini (Aka ri Kitou tarafından seslendirilen) içeren bir durum draması CD'si ve bir B2 duvar halısını içeren sınırlı bir sürüm de satışa sunulacak.
 
Onibushichou, Japonya Denizi'ne yakın, dağlarla çevrili bir havzada yer alan kırsal bir kasabadır. Daha ileride, daha da kırsal olan Koubou köyü var.
 
Tarih, 6 Nisan 2023, Koubou'nun tek okulu olan Keijou Academy Lisesi'nin giriş töreninin yapıldığı gün. 10. yılını kutlayan ve neden bu kadar az nüfuslu bir bölgede açıldığını kimse anlayamayan bu okula yeni bir öğrenci gelir. Adı En Ayakari. Annesinin son arzusu olarak şehirden, çocukluk anılarının olduğu Koubou'ya taşındı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sudama Relation PS4 Switch PC
Quilts & Cats of Calico, PC için Duyuruldu Atari Oyunu Akka Arrh, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız