Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sucker Punch Yeni Oyunu için Hazırlık Yapıyor


    inFamous: Second Son ile Playstation 4'ün en çok beklenen oyunlarından birisinde imzası bulunan Sucker Punch Productions şu an her ne kadar bu oyun üzerinde yoğunlaşmış olsa da başka bir proje daha hazırlıyor.
 
    Stüdyonun kendi web sitesi üzerinden verdiği iş ilanında Gameplay Programmer, Senior Programmer ve Rendering Programmer başlığı altında inFamous: Second Son projesi dışında çalışacak elemanlar arandığı belirtilmiş.

    Geçen yılki Gamescom'da inFamous'ın bir yan oyununu Playstation Vita'ya getirmek istediklerini söyleyen yetkililer bu projelerini hayata geçirmiş olabilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pushsquare Sucker Punch inFamous: Second Son Sony Playstation 4
Ready to Run PS4'e Özel Olarak Duyuruldu The Forest'ın Fiyatı + PS4 Sürümü Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ozgurr84

2.2.2014 14:43:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri PS Vita tam bir üvey evlat gibi anca yan oyun alır. Şimdi herkes eksiler. Haksızsam haksızsın deyin. PSP zamanında böyle değildi. Nintendo 3DS'yi daha başarılı buluyorum el konsollarında.

BSC Misafiri

2.2.2014 14:29:55

-2
PS Vita tam bir üvey evlat gibi anca yan oyun alır. Şimdi herkes eksiler. Haksızsam haksızsın deyin. PSP zamanında böyle değildi. Nintendo 3DS'yi daha başarılı buluyorum el konsollarında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous: Second Son
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız